580 results
OPPSKRIFT
Verdens enkleste grytebrød
Verdens enkleste grytebrød har ikke fått navnet sitt uten grunn. Det har en kort ingrediensliste og er eltefritt, så du slipper klissete fingre.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Braiserte short ribs
Breserte short ribs må være noe av den beste kosematen som finnes. I denne oppskriften blir kjøttet tilberedt over flere timer til det er blitt mørt og lekkert.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Langtidsstekt Kleftiko med hvitløk og ferske krydderurter
Kleftiko er en gresk rett laget av lammekjøtt som skal stå å småkoke i ovnen i lang tid. Start dagen med å tilberede denne retten så blir du belønnet til middag
VI BRUKT
Ovalt fat m/ lokk Heritage stentøy
OPPSKRIFT
Klassisk ostefondy
Hva er hyggeligere enn å samles med venner rundt en velsmakende ostefondy? Her får du oppskriften på klassisk ostefondy – akkurat slik franskmennene elsker den.
VI BRUKT
Ostefondue støpejern
OPPSKRIFT
Cassoulet
Få varmen med denne klassiske, franske bonderetten. Cassoulet er en gryterett full av smak, og vil garantert bli en hit hos alle.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Klassisk tarte tatin
Tarte tatin er fremdeles en av de mest populære franske dessertene. Her får du oppskriften på klassisk tarte tatin med karamelliserte epler og sprø deig.
VI BRUKT
Tarte tatin paiform støpejern
OPPSKRIFT
Oksehalegryte
Langtidsstek oksehalene i en støpejernsgryte med rødvin og tilsett masse grønnsaker. Så har du oppskriften på en enkel, men utrolig velsmakende langkokt rett.
VI BRUKT
Stekegryte støpejern
OPPSKRIFT
Chili- og tomatsaus med reker og fersk pasta
Denne pastaretten med en sterk og kremet saus med tomater og reker, er en ideell hverdagsrett når du ikke vil gå på kompromiss med smaken.
VI BRUKT
Dyp stekepanne m/hjelpehåndtak Toughened Non-Stick
OPPSKRIFT
Braiserte hvite bønner og fennikel med grønt
Braisering er ikke kun til kjøtt. I denne oppskriften brukes samme prinsipp til å omdanne tørkede, hvite bønner og grønnsaker til et lekkert, vegetarisk måltid – og du kan godt utelate osten (eller bruke en vegansk osteerstatning) for å gjøre den vegansk. Tilberedningstiden kan virke lang, men det krever ikke mye arbeid. Den trenger tiden for å sikre at retten blir kremaktig og smeltende mør.
VI BRUKT
Sautergryte Non-Stick Ceramic
OPPSKRIFT
Stekte laksefileter i grønn karrisaus
Squash er et perfekt supplement til den møre laksen i denne oppskriften på krydret kokoskarri. Den grønne karriens intense smak passer godt til de friske grønnsakene, og bader retten i en krydret kokossaus med et piff av limesaft. Nyt denne karriretten som et helt måltid, eller med dampet ris for å få med all den lekre sausen.
VI BRUKT
Sautepanne Non-Stick Ceramic
OPPSKRIFT
Stekt fisk i sitron- og sennepssaus
Denne fargerike oppskriften på stekt fisk bruker «kald panne»-metoden på en keramisk non-stick-panne for å oppnå perfekt tilberedning. For å supplere retten og gjøre den mer mettende, liker vi å tilføye en lekker blanding av vårgrønnsaker – lett stekte og perfekt møre. En rask og enkel saus med sitron og sennep gjør den enkle oppskriften til en helt spesiell rett.
VI BRUKT
Stekepanne Non-Stick Ceramic
OPPSKRIFT
Mousserende vin og blåskjell med hvitløk
Denne gryteretten med muslinger er både velsmakende og svært enkel å lage. Minimal innsats og maksimal gevinst.