586 results
OPPSKRIFT
Midnatt sjokolademuffins
Fyldige og saftige kjeks med mørk kakao og gresk yoghurt. En skummel godbit til Halloween som barna vil elske å dekorere med glasur og strøssel.
VI BRUKT
Halloween bakeform 12 stk.
OPPSKRIFT
Pytt-i-panne med søtpotet, bacon og dadler
Karamelliserte søtpoteter, sprøstekt bacon og dadler møter en touch av timian i denne herlige, varme hverdagsretten – ideell til høst-frokosten eller brunsj.
VI BRUKT
Gresskar buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Blomkål i karri med kokos
Den aromatiske og deilige karrien er uhyggelig enkel å lage, og kan fort begynne å hjemsøke Halloween-menyen din.
VI BRUKT
Gresskargryte støpejern
OPPSKRIFT
Honningkake med mascarpone, fiken og valnøtter
De herlige aromaene fra denne uimotståelige kaken er den perfekte avslutningen på de litt skumle Halloween-kveldene.
OPPSKRIFT
Gresskar-lasagne med ricotta og salvie
Lagene med kremet ricotta og silkeaktig gresskar gjør denne nye klassikeren perfekt til Halloween-middagen din.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
OPPSKRIFT
Risotto med hummer og krabbe
Nyt en overdådig skalldyrrisotto med biter av søt hummer og kongekrabbe. Hummeren og krabben kokes med skall i vann med hvitvin og fennikel for å lage en aromatisk skalldyrbuljong som brukes til den enkle og elegante risottoen. Saftige tomater, friske urter og biter av skalldyr tilsettes risottoen for å skape en lekker sommerrett.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Braiserte short ribs med sopp, hvitløk og urter
Hemmeligheten bak disse lekre short ribsene er steinsopppulver som gir en umamismak, som gjør det til en imponerende forrett som er enkel å lage på forhånd. Short ribs (storferibbein) braiseres i rødvin og kraft til de er møre. Short ribs (storferibbein) braiseres i rødvin og kraft til de er møre. Server med potetmos, polenta eller til og med gnocchi som kan suge til seg hver dråpe av steinsoppsausen.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Pot de crème med mørk sjokolade og rødvin
Kombiner mørk sjokolade og rødvin for å lage en luksuriøs og deilig pot de crème. For å oppnå en silkemyk tekstur må eggeplommene piskes sakte med varm kremfløte og stekes i ramekiner i et vannbad, hvor varmen fordeles forsiktig og jevnt. Denne dekadente desserten er den perfekte avslutningen på ditt neste middagsselskap. Pot de crème kan lages opptil to dager i forveien, så alt du trenger å gjøre etter middagen, er å toppe dem med pisket krem og nyte øyeblikket.
VI BRUKT
Minigryte stentøy
OPPSKRIFT
Cacio e Pepe-inspirerte fylte pastaskjell
Fylte pastaskjell inspirert av den klassiske romerske pastaretten cacio e pepe, som kombinerer pecorino romano-ost og sort pepper i en silkemyk, tykk fløtesaus. I denne versjonen er store pastaskjell fylt med ricottafyll og lagt i en fløtesaus som blir fyldigere når den stekes i et rektangulært Heritage-stentøysfat. En lekker, enkel og dekadent middagsrett, servert rett fra ovnen til bordet med en frisk grønn salat.
OPPSKRIFT
Flatbrød med Grønnsaker og Mandel- og Ruccolapesto
Denne fargerike oppskriften er et livlig flatbrød med ulike grønnsaker bakt på BBQ Outdoor-pizzaplaten. Seks forskjellige grønnsaker ligger lagvis over en frisk mandel- og ruccola-pesto med skarp geitost for en vri på din standard grillede pizza. Den jevne varmefordelingen til pizzaplaten i emaljert støpejern, betyr at du får en sprø og seig skorpe på få minutter. Det er en smakfull måte å servere sesongens avling på, mens du nyter matlagningen utendørs.
VI BRUKT
BBQ rund pizzaplate støpejern