597 results
OPPSKRIFT
Panerte og grillede kamskjell i en kremet sitron-, parmesan- og urtesaus
En fantastisk og frisk rett med masse herlig smak.
VI BRUKT
Stabelbar ramekin stentøy
OPPSKRIFT
Potettårn med svart hvitløk og urter
Denne herlige retten er krydret og har en jordaktig og godt balansert smak.
VI BRUKT
Kvadratisk ovnspanne 3-ply rustfritt stål
OPPSKRIFT
Krydret juleand med honningbakte pastinakker og kirsebærsjy
Denne retten er en typisk juleklassiker med en spennende vri, og vil garantert bli en hit i julen.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
OPPSKRIFT
Pepperkakekrydret crème brûlée med pepperkakestjerner
Deilig juledessert med masse krydder og vakre ingefærkjeks formet som stjerner.
VI BRUKT
Minigryte stentøy
OPPSKRIFT
Midnatt sjokolademuffins
Fyldige og saftige kjeks med mørk kakao og gresk yoghurt. En skummel godbit til Halloween som barna vil elske å dekorere med glasur og strøssel.
VI BRUKT
Halloween bakeform 12 stk.
OPPSKRIFT
Pytt-i-panne med søtpotet, bacon og dadler
Karamelliserte søtpoteter, sprøstekt bacon og dadler møter en touch av timian i denne herlige, varme hverdagsretten – ideell til høst-frokosten eller brunsj.
VI BRUKT
Gresskar buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Blomkål i karri med kokos
Den aromatiske og deilige karrien er uhyggelig enkel å lage, og kan fort begynne å hjemsøke Halloween-menyen din.
VI BRUKT
Gresskargryte støpejern
OPPSKRIFT
Honningkake med mascarpone, fiken og valnøtter
De herlige aromaene fra denne uimotståelige kaken er den perfekte avslutningen på de litt skumle Halloween-kveldene.
OPPSKRIFT
Gresskar-lasagne med ricotta og salvie
Lagene med kremet ricotta og silkeaktig gresskar gjør denne nye klassikeren perfekt til Halloween-middagen din.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
OPPSKRIFT
Risotto med hummer og krabbe
Nyt en overdådig skalldyrrisotto med biter av søt hummer og kongekrabbe. Hummeren og krabben kokes med skall i vann med hvitvin og fennikel for å lage en aromatisk skalldyrbuljong som brukes til den enkle og elegante risottoen. Saftige tomater, friske urter og biter av skalldyr tilsettes risottoen for å skape en lekker sommerrett.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Braiserte short ribs med sopp, hvitløk og urter
Hemmeligheten bak disse lekre short ribsene er steinsopppulver som gir en umamismak, som gjør det til en imponerende forrett som er enkel å lage på forhånd. Short ribs (storferibbein) braiseres i rødvin og kraft til de er møre. Short ribs (storferibbein) braiseres i rødvin og kraft til de er møre. Server med potetmos, polenta eller til og med gnocchi som kan suge til seg hver dråpe av steinsoppsausen.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Pot de crème med mørk sjokolade og rødvin
Kombiner mørk sjokolade og rødvin for å lage en luksuriøs og deilig pot de crème. For å oppnå en silkemyk tekstur må eggeplommene piskes sakte med varm kremfløte og stekes i ramekiner i et vannbad, hvor varmen fordeles forsiktig og jevnt. Denne dekadente desserten er den perfekte avslutningen på ditt neste middagsselskap. Pot de crème kan lages opptil to dager i forveien, så alt du trenger å gjøre etter middagen, er å toppe dem med pisket krem og nyte øyeblikket.
VI BRUKT
Minigryte stentøy