Oppskrifter

Inspirasjon
Utfordre smaksløkene dine med våre smakfulle oppskrifter fra hele verden.
Oppskrifter
580 results
Filter
Hovedingredienser
Diet & livsstil
Mat
Vanskelighet
Tilberedningstid
Porsjonsstørrelse
Fantastisk til
Anledning
Image without a name
OPPSKRIFT
Risotto med hummer og krabbe
Nyt en overdådig skalldyrrisotto med biter av søt hummer og kongekrabbe. Hummeren og krabben kokes med skall i vann med hvitvin og fennikel for å lage en aromatisk skalldyrbuljong som brukes til den enkle og elegante risottoen. Saftige tomater, friske urter og biter av skalldyr tilsettes risottoen for å skape en lekker sommerrett.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Braiserte short ribs med sopp, hvitløk og urter
Hemmeligheten bak disse lekre short ribsene er steinsopppulver som gir en umamismak, som gjør det til en imponerende forrett som er enkel å lage på forhånd. Short ribs (storferibbein) braiseres i rødvin og kraft til de er møre. Short ribs (storferibbein) braiseres i rødvin og kraft til de er møre. Server med potetmos, polenta eller til og med gnocchi som kan suge til seg hver dråpe av steinsoppsausen.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Pot de crème med mørk sjokolade og rødvin
Kombiner mørk sjokolade og rødvin for å lage en luksuriøs og deilig pot de crème. For å oppnå en silkemyk tekstur må eggeplommene piskes sakte med varm kremfløte og stekes i ramekiner i et vannbad, hvor varmen fordeles forsiktig og jevnt. Denne dekadente desserten er den perfekte avslutningen på ditt neste middagsselskap. Pot de crème kan lages opptil to dager i forveien, så alt du trenger å gjøre etter middagen, er å toppe dem med pisket krem og nyte øyeblikket.
VI BRUKT
Minigryte stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
Cacio e Pepe-inspirerte fylte pastaskjell
Fylte pastaskjell inspirert av den klassiske romerske pastaretten cacio e pepe, som kombinerer pecorino romano-ost og sort pepper i en silkemyk, tykk fløtesaus. I denne versjonen er store pastaskjell fylt med ricottafyll og lagt i en fløtesaus som blir fyldigere når den stekes i et rektangulært Heritage-stentøysfat. En lekker, enkel og dekadent middagsrett, servert rett fra ovnen til bordet med en frisk grønn salat.
Image without a name
OPPSKRIFT
Flatbrød med Grønnsaker og Mandel- og Ruccolapesto
Denne fargerike oppskriften er et livlig flatbrød med ulike grønnsaker bakt på BBQ Outdoor-pizzaplaten. Seks forskjellige grønnsaker ligger lagvis over en frisk mandel- og ruccola-pesto med skarp geitost for en vri på din standard grillede pizza. Den jevne varmefordelingen til pizzaplaten i emaljert støpejern, betyr at du får en sprø og seig skorpe på få minutter. Det er en smakfull måte å servere sesongens avling på, mens du nyter matlagningen utendørs.
VI BRUKT
BBQ rund pizzaplate støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Cowboybønner med Kjøttdeig og Bacon
Med røkt bacon, kjøttdeig og bønner, kan disse cowboybønnene serveres som en siderett eller som et hovedmåltid. Den søte og salte sausen bringer alle elementene sammen for en sunn og god rett, perfekt for din neste grillrett. Og ved å bruke BBQ Outdoor rund grillpanne, kan du tilberede bønnene utendørs over åpen flamme for en dyp, trekullet smak. Bare ikke forhast de 15 minuttene med småkoking – det er nødvendig for å sørge for at alle smakene smelter sammen.
VI BRUKT
BBQ rund stekepanne støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Grillet Paprika og Løk
Fargerik paprika er perfekt som en siderett for stekt kjøtt eller som topping for fajitas, og er enda bedre når det er tilberedet på grillen. Perforeringene på BBQ Outdoor kvadratisk grillpanne betyr at du kan få den trekullede smaken av åpen ild uten å miste de tynne grønnsakene under risten. Prøv å bruke en blanding av oransje, rød og gul paprika, eller bruk gjerne en hvilken som helst kombinasjon av søt eller krydret paprika.
VI BRUKT
BBQ grillkurv støpejern