Tarte tatin er fremdeles en av de mest populære franske dessertene. Her får du oppskriften på klassisk tarte tatin med karamelliserte epler og sprø deig.
Kleftiko er en gresk rett laget av lammekjøtt som skal stå å småkoke i ovnen i lang tid. Start dagen med å tilberede denne retten så blir du belønnet til middag
Breserte short ribs må være noe av den beste kosematen som finnes. I denne oppskriften blir kjøttet tilberedt over flere timer til det er blitt mørt og lekkert.
Kjøp for 1000 kr. eller mer og motta en minigryte gratis. Verdi: 319 kr.
Gaven legges automatisk i handlekurven. Tilbudet gjelder ikke allerede nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabattkoder. Betingelser og vilkår gjelder. Les mer her.
Unn deg et par Le Creuset-klassikere, i to praktiske størrelser på 25 og 32 cm. Disse rektangulære fatene er laget av førsteklasses stentøy og er perfekte for alle slags hverdagslige oppgaver, fra marinering og steking til baking og servering. Praktiske håndtak gjør løfting trygt og enkelt, mens den slitesterke emaljeflaten motstår flekker, hakk og sprekker.
Funksjoner:
Ingen riper i lakken: Det glaserte stentøyet vårt er ripebestandig og lett å vaske.
Utmerket utforming: Stentøyet vårt er laget av spesialleire som sikrer jevn temperatur. Den er også eksepsjonelt sterk og bestandig.
Bruk varmt eller kaldt: Stentøyet vårt er varmebestandig fra -23 °C til +260 °C.
Materiale:
Stentøy
Produsert i:
Thailand
Garanti:
10 år
SKU:
79033000900082
Levering59 kr. • 3-6 virkedageGratis frakt over 799 kr.Returer30 dagers angrerett Les mer her
emperaturområde:
-23℃ til 260℃
Lagring:
Tåler frys
Pleie
Tåler oppvaskmaskin
Før du bruker produktet:
Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)
Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.
Matlaging:
Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.
Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 6,5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet.
Ikke sett et frossent fat direkte i en forhåndsvarmet ovn. I stedet bør du sette det i en kald ovn, angi temperaturen og la dem varmes opp sammen.Før du spiser maten må du passe på at den er gjennomvarm.Ikke forvarm ovnen til mer enn 205 °C (dvs. 400 °F) hvis du skal varme et fat som har romtemperatur.Vil du helle væske i et fat i ovnen? Ta det ut av ovnen og la det kjøles ned i noen minutter først.
Rengjøring:
Vent til produktet er kjølt ned før du vasker det.
Tørk bort eventuelle rester fra basen og sidene. Hvis mat sitter fast, bør du fylle produktet med varmt såpevann og la det stå i bløt i 15 til 20 minutter før du vasker som vanlig.
Vask og tørk for hånd. Eller sett stentøyet i oppvaskmaskinen for en full syklus.
Ovnens grill
Mikroovn
Ovn
G
3.44
Merk:
G = Vekt;
Størrelser vises i cm, kapasitet i L og vekt i kg.