572 results
OPPSKRIFT
Glutenfritt flettet brød med timian og cheddar
Dette lille glutenfrie kunstverket av et brød passer godt til supper, tapas, eller som snacks. Ost og urter er en god match, og akkurat denne kombinasjonen blir helt spesiell med ekstra moden cheddar og den kraftige smaken av fersk timian.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Glutenfri Tomatcrumble
Glem alt om smuldrepai med frukt. For noe som kanskje er like godt som en smuldrepai med bær og frukt er en salt versjon av denne populære paien. Tomatcrumble er det perfekte tilbehøret til lunsj eller middag og vil forføre sansene dine med karamelliserte sherrytomater, sprø biter av mørdeig og smaken av solmodne herligheter. Paien er laget med glutenfritt mel, men kan enkelt lages med gluten ved å bytte til hvetemel.
VI BRUKT
Stekepanne Non-Stick Ceramic
OPPSKRIFT
Suppe med ristet blomkål, pastinakk og nepe
En fløyelsmyk suppe med en rik smak som garantert sprer varme på festbordet. Server dampende varm og dryss med friske krydderurter.
VI BRUKT
Rektangulær ovnspanne 3-ply rustfritt stål
OPPSKRIFT
Andekonfit med potetmos og ristede sjalottløk
En elegant og klassisk fransk bistrorett som garantert vil skinne på bordet. Langtidsstekte andelår, møre og lekre, servert med kremaktig potetmos, en herlig kombinasjon av rike smaker og teksturer.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
Hvit sjokolademousse med sitron og krystalliserte bær
VANSKELIGHET
Enkel
MATLAGING
Under 30 minutter
OPPSKRIFT
Hvit sjokolademousse med sitron og krystalliserte bær
Denne elegante desserten har en lekker hvit sjokolademousse tilført frisk sitron som omslutter en lekker kjerne av bær. Toppet med krystalliserte bær for en eksplosjon av farge og sødme.
VI BRUKT
Stabelbar ramekin stentøy
OPPSKRIFT
Osteboller
Brødformen vår er perfekt til disse smakfulle ostebollene, og de er laget med herlig hvitløkssmør som løfter smaken til nye høyder!
VI BRUKT
Brødform Signature støpejern
OPPSKRIFT
Glutenfri Upside-Down pizza
Pizza er klassikeren når du ønsker deg en enkel middag. Prøv en deilig upside-down pizza som lages i våre pasta-tallerkener, og som kan lages i to varianter!
VI BRUKT
Coupe pastatallerken stentøy
OPPSKRIFT
Surdeigsbrød til hverdags (Boule)
Denne oppskriften på surdeigsbrød er perfekt for nybegynnere. Du får et smakfullt brød med en fast tekstur som smaker like godt hver gang.
VI BRUKT
Brødform Signature støpejern
OPPSKRIFT
Sitronkake med pistasjnøtter
Vakker, søt og nøtteaktig – denne sitronkaken skaper følelsen av hagefest på en varm vårdag. Gi den en ekstra touch og dekorer den med sitronglasur og hakkede pistasjnøtter.
VI BRUKT
Brødform støpejern
OPPSKRIFT
Brød med røkt salt og timian
Et herlig brød med røkt salt og timian. Et nydelig hjemmebakt brød, som er mykt inni og md en deilig salt skorpe.
VI BRUKT
Brødform støpejern