580 results
OPPSKRIFT
Glutenfri mandelkake med kirsebær
Hvis du elsker riskrem, vil du også like denne kaken. Kaken er fantastisk til rolige juledager når familie og venner koser seg rundt bordet.
Kaken holder seg godt i opptil 4 dager i en kakeform.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Glutenfrie pumpkin spice-gresskarboller
Halloweenboller som smaker av høst. Denne «kanelbolle»-inspirerte oppskriften er en hyllest til høsten og de vakre oransje fargene som hører årstiden til. Fyllet er en sammensmeltning av klassisk remonce og amerikansk gresskarpai, som er en del av Halloween og høsten.
VI BRUKT
Gresskar buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Glutenfritt flettet brød med timian og cheddar
Dette lille glutenfrie kunstverket av et brød passer godt til supper, tapas, eller som snacks. Ost og urter er en god match, og akkurat denne kombinasjonen blir helt spesiell med ekstra moden cheddar og den kraftige smaken av fersk timian.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Glutenfri Tomatcrumble
Glem alt om smuldrepai med frukt. For noe som kanskje er like godt som en smuldrepai med bær og frukt er en salt versjon av denne populære paien. Tomatcrumble er det perfekte tilbehøret til lunsj eller middag og vil forføre sansene dine med karamelliserte sherrytomater, sprø biter av mørdeig og smaken av solmodne herligheter. Paien er laget med glutenfritt mel, men kan enkelt lages med gluten ved å bytte til hvetemel.
VI BRUKT
Stekepanne Non-Stick Ceramic
OPPSKRIFT
Suppe med ristet blomkål, pastinakk og nepe
En fløyelsmyk suppe med en rik smak som garantert sprer varme på festbordet. Server dampende varm og dryss med friske krydderurter.
VI BRUKT
Rektangulær ovnspanne 3-ply rustfritt stål
OPPSKRIFT
Andekonfit med potetmos og ristede sjalottløk
En elegant og klassisk fransk bistrorett som garantert vil skinne på bordet. Langtidsstekte andelår, møre og lekre, servert med kremaktig potetmos, en herlig kombinasjon av rike smaker og teksturer.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern