572 results
OPPSKRIFT
Normandie svinegryte med eplebrandy
Langtidskokt saftig svinestek i en kremet saus med fyldig konsistens og smak, tilsatt urter, epler og brandy med tydelig eple. Smakfullt servert til fløyelsmyk potetmos, dampede grønne grønnsaker og litt brød med en god skorpe.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Marokkansk kyllingtagine
Å kombinere frukt med kjøtt, fjærfe eller fisk er typisk for nordafrikansk mat, og med en krydret marinade er den generelle smaken ikke så søt. Som med mange tagine- eller gryteretter, forbedres smakene når de lages dagen før.
VI BRUKT
Tagine støpejern
OPPSKRIFT
Glutenfrie kardemommesnurrer
La deg friste av disse myke og luftige glutenfrie kardemommesnurrene. Selv om de er glutenfrie, går
disse snurrene på ingen måte på akkord med smaken. Den krydrede kardemommen, den sprø
skorpen og den myke konsistensen gjør dem til en uimotståelig nytelse.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Glutenfri mandelkake med kirsebær
Hvis du elsker riskrem, vil du også like denne kaken. Kaken er fantastisk til rolige juledager når familie og venner koser seg rundt bordet.
Kaken holder seg godt i opptil 4 dager i en kakeform.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Glutenfrie pumpkin spice-gresskarboller
Halloweenboller som smaker av høst. Denne «kanelbolle»-inspirerte oppskriften er en hyllest til høsten og de vakre oransje fargene som hører årstiden til. Fyllet er en sammensmeltning av klassisk remonce og amerikansk gresskarpai, som er en del av Halloween og høsten.
VI BRUKT
Gresskar buffetgryte støpejern