
Smakfull og rask oppskrift på ramen. Grønnsaker og protein kan enkelt erstattes eller legges til, slik at det blir perfekt for deg.
HOVEDINGREDIENSER
- Pasta
Ingredienser
SLIK GJØR DU
Ingredienser
- 200 g ramen-nudler
- 2 egg
- 30 g sesamfrø
- 150 g blandede sopp
- 2 liter grønnsaksbuljong
- 30 g soltørkede tomater, finhakket
- 2 fedd hvitløk, presset
- 2 ts ingefær, finrevet
- 3 ss miso
- 2 ss soya
- 200 g babyspinat
- 2 gulrøtter, finhakket
- 2 vårløk, finhakket
- 1 lime i båter
- koriander (hvis du liker det)
- chiliflak (hvis du liker det)
-
SLIK GJØR DU
-
1Kok nudlene i lett saltet vann, helst ett minutt kortere enn angitt på pakken. Hell av vannet, og hell kaldt vann over dem slik at de ikke klistrer. Kok eggene i kokende vann i 7 minutter, hell kaldt vann over eggene og skrell dem.
-
2Rist sesamfrøene på en tørr panne, og sett dem til side til senere. Varm pannen til høy varme, tilsett olje og stek soppene til de får en fin gyllenbrun skorpe.
-
3Ha grønnsaksbuljong i en gryte med tomat, ingefær og hvitløk, og kok opp. Ta av varmen, rør misopastaen i gryten og smak til med soya.
-
4Fordel nudler, sopp, spinat, gulrotstrimler, vårløk og koriander i skåler. Hell misosuppen over og server med smilende egg, chiliflak og sesamfrø.