Sunt og godt. Med kikerter, grønnkål og velduftende krydder blir denne proteinrike karrigryten det perfekte måltidet midt i uken.
                          
                      
                      HOVEDINGREDIENSER
                                     
                                         - Grønnsaker
 
TIL DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
			        
			            Sautegryte m/glasslokk Toughened Non-Stick 
		
			            
			            
			                
    
        
			        
			        
			        
			        
	            
            
            
    
    
        
        
        
            
                
                
                
                    
                        
                    
                
            
	2 139,00 kr.
	
            
        
    
        
    
			            
			        
        Ingredienser
    
    
        SLIK GJØR DU
    
Ingredienser
TIL KARRI 
                            - Olivenolje
 - 1 rødløk
 - 4 hvitløksfedd, hakket
 - 5 cm bit ingefær, raspet
 - 5 ml chiliflak
 - 5 ml malt gurkemeie
 - Salt og pepper for å smake til
 - 2 x 400 g kikerter på boks
 - 500 ml grønnsakkraft
 - 250 dl kremfløte
 - 200 g grønnkål
 - Saften fra 1 sitron
 - 10 g frisk timian, plukket
 
TIL SERVERING 
                            - Tomater stekt på høy varme
 - Feta
 - Oliven
 
- 
                            
SLIK GJØR DU
 - 
                                1Sett en Le Creuset sauteuse med toughened non-stick (30 cm) over på middels varme og hell i litt olivenolje. Så fort det er varmt, tilsett løk og rør rundt i omtrent 2–3 minutter til det dufter.
 - 
                                2Tilsett hvitløk og ingefær og stek i enda et minutt. Ha i chiliflak og gurkemeie og rør rundt til krydderet er lett tørristet og dufter godt. Videre har du i salt og pepper som du selv vil.
 - 
                                3Ha i begge boksene med kikerter, men spar på kraften (som brukes senere når du jevner ut sausen). La kikertene få farge fra gurkemeien og mos ned mens du hele tiden rører i omtrent 5 minutter.
 - 
                                4Så fort kikertene er most noe ned, har du i grønnsakkraften. La det småkoke i 30–40 minutter, mens du rører ofte.
 - 
                                5Smak til og juster krydderet hvis du føler for det. Ha i grønnkål og rør i 3–4 minutter til kålen er forvellet. Rør inn fløte, sitronsaft og timian, og smak til med krydder.
 - 
                                6Serveres med pannestekte tomater, oliven, feta og ekstra chilli etter behov.