
En frisk og lekker sommersalat som gir deg en enkel og smakfull middag på under 30 minutter.
HOVEDINGREDIENSER
- Kjøtt
Ingredienser
SLIK GJØR DU
Ingredienser
- kornkråkebryst (eller annet valgfritt kjøtt)
- asparges
- purre
- små tomater
- aspargesbrokkoli
- ferske erter
- smør
- smaksnøytral olje
- salt og pepper
- sitronsaft
-
SLIK GJØR DU
-
1Start med å rense kjøttet. Varm pannen godt med olje.
-
2Stek kjøttet. Jeg steker kornkråkebrystet i 1 minutt på hver side og lar det hvile i omtrent 10 minutter.
-
3Knekk av endene på aspargesen. Del tomatene i to. Del purren.
-
4Stek grønnsakene i smør, salt og pepper. De skal varmes, men fortsatt være litt sprø.
-
5Skjær kjøttet i skiver, og topp det med ferske erter og sitronsaft.