572 results
OPPSKRIFT
Ovnsbakt blomkål med safransmør
«Slik koking av grønnsaker (ovnsbaking) tilberedes ofte på restaurantkjøkken, men fungerer bra hjemme også. Kjør grønnsakene i gang i pannen, mens du bygger opp litt farge og sammensetning, før du slår alt i ovnen for å steke gjennom helt ferdig. Grønnsakene får noe direkte varme og grill fra platetoppen og går videre til midlere og jevnere varme i ovnen. Jeg liker godt å bruke eddik når jeg koker opp grønnsaker, og her balanseres det med den søte smaken av blomkål, safran og pinjekjerner. Oppskriften er inspirert av den briljante kokken, Lola DeMille.» – Anna Jones
VI BRUKT
Kvadratisk grillpanne støpejern
OPPSKRIFT
Ertesuppe med kokos
«Når jeg er sulten, har lite tålmodighet og tomt kjøleskap, er denne veganske suppen en oppskrift jeg gjerne tyr til. For å få fortgang i sakene, har det mye å si hvilken panne du velger: En liten, dyp kasserolle betyr at suppen ikke koker like fort opp, og derfor foreslår jeg at du velger en dyp og bred kasserolle – støpejern passer perfekt. Har du ikke vårløk, må du gjerne bruke vanlig løk. Muligens må du bare koke den litt lenger.» – Anna Jones
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Rabarbrafromasj med syltet ingefærrot
«Denne fromasjen får en ekstra spiss av ingefær, men er så lett og myk, og så herlig neonfarget. Jeg synes det er vanskelig å komme på en dessert jeg heller vil spise. Rabarbraen er herlig skarp og en rosa fargeklatt. Vegansk fløte kan ikke alltid piskes til krem, bare pisk så mye du kan.» – Anna Jones
VI BRUKT
Stabelbar ramekin stentøy
Bambus
Biff ragu med melboller, tilsatt cheddar og urter
VANSKELIGHET
Middels
MATLAGING
Over 2 timer
OPPSKRIFT
Biff ragu med melboller, tilsatt cheddar og urter
Kosemat på sitt beste. Langsomt tilberedt biff ragu er perfekt til søndagslunsj med urtefylte melboller tilsatt cheddar som en hjertevarm rett full av smak.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Thai grønn curry
Frisk, lukter godt og går fort å lage. Denne eksotiske karriretten full av grønnsaker er et lettvint kveldsmåltid midt i uken.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Kjærlighetshjerter som kaker
Rosa sjokolade gir ekstra smak av bærfarget, hvit sjokolade, uten at du overbelaster sukkerbrødkakene, slik at du får lette og luftige kaker klare til servering.
VI BRUKT
Hjerte muffinsbrett m/ tekst 6 stk.
OPPSKRIFT
Bringebærfylt bakst, en fordreid forelskelse
Nydelig syltetøyfylt rundstykke som er lett å lage.
OPPSKRIFT
Gnocchi med brunet smør, kremet blåmuggostsaus og chorizo
Som en av de enkleste og beste lunsjer eller middager du kan lage, freser du først opp biter av gnocchi i brunt smør til de blir sprø og gylne på utsiden og luftige og myke på innsiden.
VI BRUKT
Stekepanne m/trehåndtak Signature støpejern
OPPSKRIFT
Klassisk Shakshouka
Dette er en rett for de aller fleste, og en lettvint brunsj som gir varm servering samtidig til alle rundt bordet. Topp tips for denne retten er at du lager sausen dagen før og lar den stå over natten så smaken utvikler seg. Bare varm opp før du knuser eggene til posjering neste dag.
VI BRUKT
Stekepanne m/trehåndtak Signature støpejern
OPPSKRIFT
French toast med karamelliserte bananer og S'mores
S'mores med flott vri! Karamelliserte bananer og marshmallows som er flytende inni med smeltet sjokolade som et lite tårn på arme riddere.
VI BRUKT
Stekepanne m/trehåndtak Signature støpejern
OPPSKRIFT
Potettortilla med erter
Et smakfullt valg til lunsj. Hemmeligheten bak denne retten er å sørge for på at potetene er skåret like tykke. Bruk gjerne knepet med en mandolin. Da blir resultatet jevnere, og du får en helt utrolig sammensetning.
VI BRUKT
Stekepanne m/trehåndtak Signature støpejern
OPPSKRIFT
Kaiserschmarrn med romrosiner og karamelliserte sitrusfrukter
Denne luftige pannekaken er en tysk søt klassiker og ren hygge i en panne! Fullstappet med romrosiner rives den i små munnfuller før den stenkes i karamellisert sitrus.
VI BRUKT
Stekepanne m/trehåndtak Signature støpejern