590 results
OPPSKRIFT
Thai biffsalat med marinerte gojibær og cashew-ingefær-dressing
Saftig entrecôte i skjønn forening med hermetiserte gojibær og dressing på ingefær og cashewnøtter gjør denne thai-inspirerte salaten til en smakfull, lettvint og sunn lunsjrett.
VI BRUKT
Lav rektangulær grillplate støpejern
OPPSKRIFT
Frittata med spinat, geitost og gresskarfrøpesto
Bruk en Le Creuset Signature buffetgryte i støpejern når du lager frittata som passer perfekt for lette lunsjer. Den er stappfull av næringsrik spinat og hvit geitost, full av smak, toppet med pesto på gresskarfrø.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Pannestekt ørret med agurk- og eplesalat
Denne pannestekte regnbueørreten er lettvint og klar på under en time og serveres med en salat full av supermat!
VI BRUKT
Kvadratisk grillpanne støpejern
OPPSKRIFT
Gresk lammekofta med granateple- og pistasjnøttsalsa
Gresk kofta er en smakfull krysning mellom kebab og kjøttboller. Serveres med supersunn salsa, hummus og varme flatbrød.
VI BRUKT
Rektangulær grillplate Toughened Non-Stick
OPPSKRIFT
Små hamburgere med mozzarella og Sriracha-mayo
Disse små hamburgerne er i bunn og grunn mini cheeseburgere, og passer perfekt som små munnfuller i festlig lag. Majones-sriracha-kombo gir ekstra sterk smak.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
OPPSKRIFT
Grillet portobellosopper med ciabatta
Raus og god kjøttfri rett. Perfekt grillet sopp serveres best med ciabatta penslet inn med olivenolje, tomater fra pannen og en stor porsjon bønner.
VI BRUKT
Kvadratisk grillpanne støpejern
OPPSKRIFT
Grillede laks- og vårløkspyd med pitabrød
Kebab på laks, grillet på spyd og full av smak, er perfekt servert med pitabrød.
VI BRUKT
Rektangulær grillplate støpejern
OPPSKRIFT
Stor, ovnsbakt pannekake med tre typer sjokolade
Perfekt helgebelønning. Fiks ferdig i Le Creusets ovnsformer serveres denne dekadente baksten aller best rett fra ovnen med grillet marshmallows og en stor porsjon vaniljeis.
VI BRUKT
Stort ovnfast fat
OPPSKRIFT
Salad Niçoise med reker
Alle elsker en klassisk Niçoise. Denne oppskriften spiller på den ikoniske salaten, nå med rosa pannestekte reker som en vri for enda bedre smak.
VI BRUKT
Frokosttallerken Signature stentøy
OPPSKRIFT
Bouillabaisse med tomat og basilikumpesto
Dette er en tradisjonell rett som hyller havets overflod med rimelig begrenset
innsats. Stek rekene og blekksprut eller fisk hver for seg i en panne for god styring med tilberedning av krevende
ingredienser. Damper du blåskjellene først i samme gryter, forsvinner heller ikke den
smaken.
VI BRUKT
Dyp tallerken Signature stentøy
OPPSKRIFT
Tarte Tropézienne
Denne oppskriften inspirert av klassisk brioche tar mindre tid
enn originalen, uten at du møtes på halvveien hva angår bakstens luftige og lette sammensetning, og smaken du aldri blir lei av.
VI BRUKT
Kasserolle m/glasslokk og hjelpehåndtak Toughened Non-Stick
OPPSKRIFT
Opp-ned plommekake
Dette er en kake som fort blir en slager i hjemmet, men den gir også en fin anledning til
å få brukt opp det du har igjen av plommer.
VI BRUKT
Kvadratisk bakeform