Oppskrifter

Inspirasjon
Utfordre smaksløkene dine med våre smakfulle oppskrifter fra hele verden.
Oppskrifter
574 results
Filter
Hovedingredienser
Diet & livsstil
Mat
Vanskelighet
Tilberedningstid
Porsjonsstørrelse
Fantastisk til
Anledning
Image without a name
OPPSKRIFT
Frokost-frittatas (ovnsbakt omelett)
Hvis du vil servere en annerledes og lekker frokost til gjestene dine, kan du prøve våre frokost-frittatas!
VI BRUKT
Minigryte stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
Potetform med kylling, grønnsaker og krydder
Denne potetretten er et perfekt hverdagsmåltid, fordi den både inneholder fløte og bacon, men også masse grønnsaker.
VI BRUKT
Ovnspanne støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Energikuler med aprikos
Full av sunne ingredienser: Ta en av disse energikulene med aprikos når du trenger en liten oppkvikker.
VI BRUKT
Stekepanne Toughened Non-Stick
Image without a name
OPPSKRIFT
Suppe med stekt blomkål
Nydelig fyldig blomkålsuppe som komfort på farten. Topp med reddiker i skiver og spiselige blomster som prikken over i-en.
VI BRUKT
Kasserolle m/lokk og hjelpehåndtak 3-ply rustfritt stål
Image without a name
OPPSKRIFT
Varm grønnsaksalat med sitron
Gode råvarer gjør hele forskjellen i denne salaten som er full av grønnsaker.
VI BRUKT
Stekepanne Toughened Non-Stick
Image without a name
OPPSKRIFT
Pastasalat med pesto av gulrottopper
Smakfull og lettvint pasta, og gjør mest mulig ut av gulrotbladene, som ellers ville blitt kastet.
VI BRUKT
Serveringsbolle Signature stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
Vegansk ertedip
Denne kjappe og enkle dippen lager du gjerne 2 dager før og setter i kjøleskapet til den er klar til servering. Passer for veganere, og er også veldig allsidig!
VI BRUKT
Kvadratisk fat Classic stentøy
Image without a name
OPPSKRIFT
Grønn smoothie
Kvikk og frisk grønn smoothie, flott servert i Le Creusets glasstøy.
VI BRUKT
Sett m/ 4 vannglass
Image without a name
OPPSKRIFT
Sprø mysli laget på pannen
Lag myslien selv, som et herlig mellommåltid eller frokost. Denne oppskriften kan følges helt og justeres etter behov, for servering med yoghurt, friske bær eller andre frukter.
VI BRUKT
Stekepanne m/Non-Stick belegg 3-ply rustfritt stål
Image without a name
OPPSKRIFT
Koshari med kanel og sherrytomater
«Denne dristige retten med ris og linser er tilsatt ekstra krydder og utgjør mer enn summen av dens ingredienser og kommer (for det meste) fra det du har i skapet. Den toppes med sprøstekt løk i sirkel, for riktig dose av det som er sprøtt i kontrast til det som ellers er bløtt og deilig. Typisk egyptisk gatemat er gjerne pasta, eller makaroni for å være presis, og gjerne også kikerter. I all enkelhet har jeg her valgt ris og linser, men du må gjerne bruke en håndfull makaroni til risen, eller en avsilt boks med kikerter, for å gjøre det litt mer autentisk.» – Anna Jones
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Sprø tofu pad thai
«Jeg elsker pad thai. Jeg vet det er litt typisk, men jeg synes det er vanskelig å droppe det fra menyen. Denne versjonen har alt som jeg liker med den – sprø tofu, mange grønnsaker, saus tilsatt mye gurkemeie, ristede peanøtter og sprø løk. I mitt hode, er det ikke noe poeng med pad thai uten disse ingrediensene.» – Anna Jones
VI BRUKT
Pastatallerken Signature stentøy