Grillet hjertesalat med avokado og crème fraiche-dressing

VANSKELIGHET
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
MATLAGING
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
2-4 2-4
Grillet hjertesalat med avokado og crème fraiche-dressing
Grillet hjertesalat headliner denne friske og sprø salaten. Hell over crème fraiche-dressingen og rund av med pannestekt chorizo for å gi et krydret løft.
HOVEDINGREDIENSER
  • Grønnsaker
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • Olivenolje
  • 4 avokadoer, halvert og fjernet skall
  • 4 hjertesalat, halvert
  • 125 g crème fraiche
  • Saft og ytre skall av 1 sitron
  • Salt og sort pepper
  • Sprø krutonger og stekt chorizo, til servering
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Sett en rektangulær grillpanne i støpejern på middels varme og dryss olivenolje over avokadoene og salaten. Grill i omganger, kun på snittsiden, til begge har fått grillstriper.
  • 2
    Ha creme fraiche i en bolle og visp inn sitronsaft, raspet skall og krydder. Gjør at dressingen flyter litt ekstra med en skvett kaldt vann.
  • 3
    Anrett salaten og avokadoen på en tallerken og hell over dressingen. Server umiddelbart med sprø krutonger og valgfri pannestekt krydret chorizo.