Klassisk omelett

VANSKELIGHET
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
MATLAGING
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
1-2 1-2
Klassisk omelett
Den perfekte måten å starte dagen på. Delikate ingredienser som egg slipper lett fra pannene våre med non-stick-belegg.
HOVEDINGREDIENSER
  • Egg
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • 3 egg
  • Salt og pepper, etter smak
  • Olivenolje
VALGFRITT, TIL SERVERING
  • 3 Bocconcini-kuler (små mozzarella-ostekuler)
  • Soltørkede tomater
  • Frisk basilikum
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Pisk eggene i en bolle og tilsett salt og pepper etter smak.
  • 2
    Varm en Le Creuset 24 cm stekepanne Toughened non-stick over middels varme med litt olivenolje, før du tørker av overflødig olje med kjøkkenpapir. Tilsett eggeblandingen når pannen er varm.
  • 3
    Eggene skal umiddelbart begynne å sette seg i bunnen av pannen. Bruk en deigskrape til å trekke kantene på den uferdige omeletten mot midten av pannen og gjenta på tilfeldige steder for å lage folder i omelettbasen.
  • 4
    Slå av varmen og la restvarmen gjøre den ferdig. Brett omeletten i to og server umiddelbart med en deigskrape, topp omeletten med revet Bocconcini, soltørkede tomater og fersk basilikum.