Den perfekte måten å starte dagen på. Delikate ingredienser som egg slipper lett fra pannene våre med non-stick-belegg.
                          
                      
                      HOVEDINGREDIENSER
                                     
                                         - Egg
 
        Ingredienser
    
    
        SLIK GJØR DU
    
Ingredienser
- 3 egg
 - Salt og pepper, etter smak
 - Olivenolje
 
VALGFRITT, TIL SERVERING
                            - 3 Bocconcini-kuler (små mozzarella-ostekuler)
 - Soltørkede tomater
 - Frisk basilikum
 
- 
                            
SLIK GJØR DU
 - 
                                1Pisk eggene i en bolle og tilsett salt og pepper etter smak.
 - 
                                2Varm en Le Creuset 24 cm stekepanne Toughened non-stick over middels varme med litt olivenolje, før du tørker av overflødig olje med kjøkkenpapir. Tilsett eggeblandingen når pannen er varm.
 - 
                                3Eggene skal umiddelbart begynne å sette seg i bunnen av pannen. Bruk en deigskrape til å trekke kantene på den uferdige omeletten mot midten av pannen og gjenta på tilfeldige steder for å lage folder i omelettbasen.
 - 
                                4Slå av varmen og la restvarmen gjøre den ferdig. Brett omeletten i to og server umiddelbart med en deigskrape, topp omeletten med revet Bocconcini, soltørkede tomater og fersk basilikum.