![Havregrøt til soloppgangen](/on/demandware.static/-/Library-Sites-lc-sharedLibrary/default/dw26fa3bec/images/content-recipes/HD_720/LC_20211124_ZA_RC_CI_r0000000001834_ENG.jpg)
En kraftigere frokost! Denne sunne havregrøten er toppet med steinfrukter, pistasjnøtter og kokos-spon og gir en smakfull start på dagen.
HOVEDINGREDIENSER
- Brød og korn
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU
Ingredienser
- 160g fullkorn malt eller valset havre
- 500 – 750 ml vann
- 1 klype salt
- 250 ml havre- eller mandelmelk
- Honning (etter smak)
- 2 nektariner eller sesongens steinfrukt
- 50 g pistasjnøtter
- Ristet kokos-spon, til servering
-
SLIK GJØR DU
-
1Ha havregrynene i en 16 cm Le Creuset toughened non-stick gryte. Tilsett vann og salt og sett på middels varme. Rør med noen minutters mellomrom.
-
2Det tar 20 minutter å tilberede havregrynene. Når de er kokt, tilsett havre/mandelmelk og honning etter smak. Fjern fra varmen.
-
3Server i Le Creuset frokostskåler toppet med oppskåret nektariner, ristede kokosflak, hakkede pistasjnøtter og ekstra honning etter smak.