572 results
OPPSKRIFT
Kyllingbryst Supreme farsert med skogsopp
Det er kanskje ikke en rett du har prøvd før, men det burde du gjøre. Kyllingbrystene fylles med lekker farse og tilberedes med smakfull skogsopp og hvitvin.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Kylling med mos av hokkaidogresskar og gulrøtter
Oppskrift på kylling med mos av hokkaidogresskar og gulrøtter. Et fint forslag til hva du skal gjøre hvis du har rester.
VI BRUKT
Minigryte stentøy
OPPSKRIFT
Gratinerte poteter med røkt fisk
Denne oppskriften er perfekt til en gjestemiddag i siste liten. Den har få ingredienser, og du har kanskje allerede noen av dem, f.eks. poteter, hvitløk og melk
VI BRUKT
Gryte 3-ply rustfritt stål
OPPSKRIFT
Shakshuka med grønnkål og halloumi
Shakshuka stammer opprinnelig fra Tunisia. Retten består av posjerte egg på en tykk grønnsakssaus som vanligvis består av tomater, paprika, auberginer og øk.
VI BRUKT
Stekepanne støpejern
OPPSKRIFT
Bresert chipotle-kylling
Denne festlige meksikanskinspirerte gryteretten blir garantert festens høydepunkt! Server med tortillawraps, dryppet med limesaft og drysset med koriander.
VI BRUKT
Tapastallerken stentøy
OPPSKRIFT
Smårettmunker med bacon og ost
Munker er ikke bare en dessert, de kan også bli til en deilig smårett. Du kan bruke dine egne favorittingredienser, men i vår versjon har vi brukt bacon og ost.
VI BRUKT
Tapastallerken stentøy
OPPSKRIFT
Glutenfrie veganermunker
Hvis du synes det kan være greit med et alternativ til de tradisjonelle munkene, kan du prøve en litt sunnere versjon som attpåtil er glutenfri og vegansk.
VI BRUKT
Munkepanne støpejern
OPPSKRIFT
Risgrøt – laget under dynen
Oppskrift på en enkel risengrynsgrøt, en såkalt “dynegrøt”. Det er vanligst å lage den med helmelk, siden melk med lavere fettinnhold lettere brenner seg fast.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Riskrem med mandler og appelsinsaus
Denne oppskriften er veldig tradisjonell når det gjelder risalamanden. Men som en liten vri, har jeg laget en annerledes saus til, nemlig en appelsinsaus.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Riskremis med kirsebærsaus
Bland restene av risgrøten med litt fløte, vanilje, skyr og kondensert melk, så får du en deilig og kremaktig iskrem som du kan toppe med kirsebærsaus.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Acai bowl med frisk frukt
Det er opplagt å starte morgenen med en sunn og lekker acai bowl. Vår versjon er rask å lage, og så er den pyntet med lekre toppinger.
VI BRUKT
Dyp tallerken Signature stentøy
OPPSKRIFT
Buddha bowl med gurkemeie-/appelsindressing
Kanskje du ikke er kjent med ordet «buddha bowl», men i all sin enkelhet er det en skål spekket med lekre grønnsaker. De kan både være rå, dampede og stekte.
VI BRUKT
Dyp tallerken Signature stentøy