Jegergryte med kylling og sopp

VANSKELIGHET
Middels Middels
MATLAGING
Under 1 time Under 1 time
ANTALL PERSONER
4-6 4-6
Jegergryte med kylling og sopp
Langtidskoking som smaker. Denne oppskriften på jegergryte er en rett som alle i familien vil sette stor pris på. Server med godt brød og eventuelt en grønn salat.
HOVEDINGREDIENSER
  • Fjærkre
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • 4 kyllingebrystfileter med skinn
  • Salt og pepper
  • Olje til steking
  • 2 løk
  • 300 g små kongeøsterssopp (kan erstattes av andre faste sopp)
  • 15-20 tørkede morkler
  • 4 kvaster timian
  • 2 laurbærblader
  • 1 eske cherrytomater
  • 3 dl kyllingkraft
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Krydre kyllingfiletene godt med salt og pepper og brun dem i litt olje i en stekegryte.
  • 2
    Skjær løk og sopp i båter og tilsett i gryten. Stek i ca. 2 minutter og tilsett deretter tørkede morkler, timian, laurbærblader, cherrytomater og kyllingkraft.
  • 3
    La retten småkoke under lokk i 25-30 minutter og smak til med salt og pepper.
  • 4
    Server med godt brød og eventuelt en grønn salat.