572 results
OPPSKRIFT
Blåskjell Provençale
Muslinger a la Provence er en stor smaksopplevelse, som kan nytes til kveldsmaten med et godt stykke brød til.
VI BRUKT
Gryte 3-ply rustfritt stål
OPPSKRIFT
Îles flottantes med krokan og bjørnebær
Iles flottantes betyr ”flytende øyer”, og tilsatt krokan og bjørnebær, er det en dessert som vil vekke oppsikt med sin elegante framtoning.
VI BRUKT
Kasserolle 3-ply rustfritt stål
OPPSKRIFT
Ostefondue med urter
Kaller alle osteelskere! Hvis du liker ost, vil du definitivt elske oppskriften på denne deilige, syndige ostefonduen.
VI BRUKT
Ostefondue støpejern
OPPSKRIFT
Confit de canard
Confit de Canard er en klassisk fransk rett og en enkel måte å tilberede and på. Kjøttet er like mykt som smør og skinnet er knasende sprøtt.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Paté med and og pistasjnøtter
Server denne pateen sammen med godt brød, passende garnityr slik som sennep og pikkels og en god flaske vin, og du har en enkel, men fantastisk rett.
OPPSKRIFT
Smuldrepai med bær og nøtter
Server en smuldrekake tilberedt i støpejernspanne for gjestene dine – f.eks. med bær eller rabarbra.
OPPSKRIFT
Pasta med kylling, tomat, kraft, ramsløk og parmesan
Hjemmelaget pasta med kylling, tomat, kraft, ramsløk og parmesan. Server pastaen i skåler med ferskrevet parmesan og et par dråper god olivenolje.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Dampet piggvar
Bevar næringsstoffer og vitaminer i maten med dampinnsats. Hva med dampet piggvar med små gulrøtter, asparges, bønner og salsa verde?
VI BRUKT
Dampinnsats m/sidehåndtak rustfritt stål
OPPSKRIFT
Nordisk byggotto med sjøkreps og babysquash
Nordisk, sunn og deilig byggotto med sjøkreps og babysquash tilberedt i buffetgryte.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Provencalsk grønnsaksgryte
Støpejern er også velegnet til langkokte grønnsaksretter. Prøv for eksempel provencalsk grønnsaksgryte.
VI BRUKT
Stekegryte støpejern
OPPSKRIFT
Gratinert bladbete med brødsmuler, fløte og parmesan
I Frankrike brukes sølvbeter (blettes) i både salt og søt mat. Her får du oppskriften på et klassisk sølvbetegrateng med brødsmuler, fløte og parmesan.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy