574 results
OPPSKRIFT
Klassisk riskrem med kirsebærsaus
Bli klar til julaften eller de mange tilstelningene i julen med vår enkle og oversiktlige oppskrift på riskrem med kirsebærsaus.
VI BRUKT
Sautekasserolle m/Non-Stick belegg, lokk og hjelpehåndtak 3-ply rustfritt stål
OPPSKRIFT
Risengrynsgrøt – laget i ovnen
Denne oppskriften på risengrynsgrøt er ideell for deg som gjerne vil unngå at grøten blir svidd – den passer nemlig seg selv i ovnen.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Luciaboller – svenske «lussekatter»
Disse tradisjonelle svenske safranbollene går under mange navn: lussekatt, lussebulle, safranskruse, dyvelkatter osv., og spises vanligvis i julen.
VI BRUKT
Kvadratisk flat bakeplate
OPPSKRIFT
Panettone
Denne tradisjonelle, italienske oppskriften er selve innbegrepet av jul. Det myke brødet er fylt med tørket frukt og sitrusnoter, og har en søt mandelskorpe.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Risotto med rødvinsreduksjon
A wonderful festive risotto, a much loved classic, perfect for serving from the pan to the table.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Sjokoladebrudd med honeycomb og saltkaramell
Sjokoladebrudd med honeycomb og saltkaramell er en vidunderlig kombinasjon av søtt og bittert, bløtt og sprøtt.
VI BRUKT
Kvadratisk flat bakeplate
OPPSKRIFT
Kraftig tomatsuppe med stekt makrell og basilikumpesto
Denne herlige retten består også av en saftig, skinnstekt makrell med en smak som passer godt til suppen, og en irrgrønn pesto som binder hele måltidet sammen.
OPPSKRIFT
Lapskaus på braisert sellerirot med hvite bønner, risoni, purre, persille og olivenolje
Til tross for sitt barske ytre er sellerirot en populær og smakfull grønnsak som er veldig allsidig og enkel i matlaging. Den smaker søtt av nøtter, med et anstrøk av selleri. Den viser seg virkelig fra sin beste side i denne vidunderlige, grove, høstlige lapskausen.
OPPSKRIFT
Sjokoladefondant med flytende salt karamell
Sjokoladefondant er alltid en imponerende dessert å servere på grunn den flytende innsiden, men her blir desserten løftet til nye høyder.
VI BRUKT
Sett m/ 2 ramekiner stentøy
OPPSKRIFT
Mac ’n’ Cheese med krabbe, dill og sitron
I denne oppskriften har vi løftet retten til nye høyder ved å tilføye krabbe, som gir en mild smak av skalldyr.
OPPSKRIFT
Svinebog med purreløk, sjampinjong og fløtesaus
Denne fantastiske, langtidsstekte retten er perfekt til helgen når du har ekstra tid til å kretse rundt matlagingen.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
OPPSKRIFT
Skotske pannekaker med bakte plommer
Skotske pannekaker, eller «drop scones» som de opprinnelig ble kalt, kan sammenlignes med de velkjente, amerikanske pannekakene.
VI BRUKT
Pannekakepanne Toughened Non-Stick