Den perfekte godbiten etter middagen. Denne rike varme sjokoladen med varmende må nytes rolig. Nyt den med smørbrød eller biscotti.
                          
                      
                      HOVEDINGREDIENSER
                                     
                                         - Nøtter og kjerner
 
        Ingredienser
    
    
        SLIK GJØR DU
    
Ingredienser
- ½ kopp (80 g) ferdigkokte ristede kastanjer
 - 1 ½ kopper (375 ml) helmelk
 - 1 ts (5 ml) vaniljepasta
 - Ytre skall fra 1 appelsin
 - 1 kanelstang
 - 2 ts (10 ml) honning
 - 100 g 70 % mørk sjokolade, pluss ekstra for servering
 - Kremfløte eller kremlag til servering
 
- 
                            
SLIK GJØR DU
 - 
                                1Finhakk kastanjene og legg dem i en mellomstor Le Creuset-gryte. Tilsett melk, vaniljepuré, appelsinskall og kanelstang.
 - 
                                2Kok opp melken på middels varme, rør av og til. Slå av varmen og la melken trekke i noen minutter. Tilsett sjokolade og honning i den varme melken og ta ut kanelstangen. Bruk en stavmikser til det den er jevn og fløyelsaktig.
 - 
                                3Server varmt i Le Creuset 350 ml krus med kremfløte eller et lag med krem og et sjenerøst dryss revet sjokolade.