Grønn roquette-cannelé

VANSKELIGHET
Middels Middels
FORBEREDELSESTID
Over 2 timer Over 2 timer
MATLAGING
Over 2 timer Over 2 timer
ANTALL PERSONER
+10 +10
Grønn roquette-cannelé
Prøv en vri for søndags lunsjen din med denne deilig salte pestocanneléen. Toppet med ruccula og ricotta eller geitost, kan denne canneléen nytes som et mindre måltid med en hagesalat.
HOVEDINGREDIENSER
  • Mel
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

TIL CANNELÉEN
  • 50 g rucculablader, hakket
  • 125 g hvetemel
  • 5 dl helmelk
  • 3 eggeplommer
  • 150 g pesto
  • 5 g salt
  • 5 g malt pepper
TIL TOPPING
  • 50 g ricotta eller fersk geitost
  • Ruccula
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Hakk rucculaen. Legg hvetemelet i en bolle, tilsett melken og eggeplommene og bland med en slikkepott.
  • 2
    Tilsett pestoen og den hakkede rucculaen. Smak til med salt og pepper. Legg blandingen i kjøleskapet i 5 til 12 timer.
  • 3
    Ta blandingen ut av kjøleskapet 1 time før baking og hell den i koppene i det smurte Le Creuset-cannelé-brettet.
  • 4
    Forvarm ovnen til 160 °C. Stekes i 40 minutter på 160 °C og stekes ferdig i 10 minutter på 180 °C.
  • 5
    La canneléene avkjøle seg i formen. Når avkjølt, fjern den (hvis den fjernes mens den er varm, faller de sammen).
  • 6
    Topping: Pynt med en teskje ricotta eller fersk geitost etter smak. Server med en salat.