590 results
OPPSKRIFT
Quiche med serranoskinke
Deilig og enkel oppskrift på paideig og fylling av serranoskinke, emmentaler og soltørkede tomater. Server gjerne med en grønn salat.
VI BRUKT
Paiform
OPPSKRIFT
Rispudding på kokosmelk med blåbærkompott
Denne grøten med kokosmelk, vanilje, kanel, stjerneanis og masser av topping kan være en flott og annerledes dessert som du kan servere til gjestene dine.
VI BRUKT
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
OPPSKRIFT
Coq au Vin Mousseux
Vanligvis tilberedes coq au vin med rødvin, men denne oppskriften har en vri og er i stedet laget med musserende vin.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Krydrede, stekte kikerter
Kikerter brukes mye på det greske kjøkkenet, og de er gode til å ta opp krydder og smak.
VI BRUKT
Tapastallerken stentøy
OPPSKRIFT
Små spinatterter (spanakopita)
Spanakopita er en krydret, gresk terte, som tradisjonelt inneholder spinat, fetaost og løk. Vi har tilføyd ristede pinjekjerner, mynte og dill.
VI BRUKT
Tapastallerken stentøy
OPPSKRIFT
Bønner i tomatsaus (gigantes plaki)
Den greske retten gigantes plaki består av store, bakte bønner i en krydret tomatsaus. Det er en opplagt tapasrett, da den enkelt kan deles mellom gjester.
VI BRUKT
Tapastallerken stentøy
OPPSKRIFT
Tropisk terte med brent marengs og kokos
Dette er en moderne utgave av den klassiske sitronterten, som tar deg med til tropene.
OPPSKRIFT
Pasta med kjøttboller og hvitvinssaus
Retten består av kjøttboller med masser av krydderurter i en kremaktig hvitvinssaus og serveres med tagliatelle. Det er en rett som hele familien vil elske!
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Sjokoladepavlova med rødvinsposjerte pærer
Denne oppskriften er et alternativ til den klassiske pavlovaen med sommerbær, og inneholder i stedet de intense smakene fra sjokolade og rødvin.
OPPSKRIFT
Posjerte ferskener med mandelkrem og Amaretti-kaker
Denne dessert består av møre og aromatiske ferskener som posjeres i ovnen, og som får selskap av kremet mascarpone med smak av mandel og Amaretti-kaker.
VI BRUKT
Minigryte stentøy
OPPSKRIFT
Laks marinert med Nanban-saus
Nanbanzuke er marinert fisk i en lekker sitrus-/soyabasert vinaigrette. Det er en frityrstekt rett hvor Nanban-sausen gir den en lett og frisk smak.
OPPSKRIFT
Grytestekt kylling med malaysisk marinade
Det malaysiske kjøkkenet er en kulturkollisjon med kinesisk, thai og indisk innflytelse. I stedet for den klassiske stekte kyllingen, kan du prøve vår versjon.