Sprø krabbemuffins

VANSKELIGHET
Enkel Enkel
MATLAGING
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
10+ 10+
Sprø krabbemuffins
Oppskrift på deilige og sprø krabbemuffins - perfekt til snackbordet.
HOVEDINGREDIENSER
  • Fisk og skalldyr
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • 200 g butterdeig
  • 300 g krabbekjøtt
  • 1 økologisk lime
  • 1 ss søt chilisaus
  • 1 egg
  • 1 bunt koriander
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Sett ovnen på 200 °C.
  • 2
    Rull butterdeigen ut på kjøkkenbordet, og stikk ut små sirkler på ca. 5 cm i diameter. Legg sirklene i en minimuffinform.
  • 3
    Rør krabbekjøttet sammen med finrevet skall og saft fra limen.
  • 4
    Tilsett chilisaus og egg.
  • 5
    Hakk og tilsett koriander, og rør godt.
  • 6
    Fordel krabbefyllet i minimuffinformen. Bak krabbemuffinsene i 12–15 minutter, til de får sprø overflate.
  • 7
    Ta muffinsene ut av formen og avkjøl på rist.