590 results
OPPSKRIFT
Tian
Trenger du inspirasjon til sunn, lekker middag som tar kort tid å lage? Prøv denne tian-grønnsaksretten med aubergine, squash, bifftomat, rødløk og mozzarella.
OPPSKRIFT
Tartiflette
Tartiflette er en klassisk rett med reblochon-ost fra Savoie-regionen i Frankrike.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
OPPSKRIFT
Vaniljekake med blåbær
En klassisk og elegant vaniljekake med pynt av smørkrem og blåbær, som smelter på tungen. Kakens saftige konsistens og nøtteaktige smak er helt uimotståelig.
VI BRUKT
Rektangulær bakeform
OPPSKRIFT
Ovnsstekt kylling med tranebærfyll
Denne enkle og lekre oppskriften passer perfekt til hverdag og fest. De tørkede tranebærene gir den ovnsstekte kylling en frisk smak.
OPPSKRIFT
Vårkylling i støpejernsgryte
Prøv vår vårkylling med masser av urter og hvitvin – den passer perfekt til vår ovale støpejernsgryte.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
OPPSKRIFT
Rundstykker med topping
Deilige rundstykker som er perfekte til frokost eller når du har lyst. Bollene kan varieres med forskjellige toppings.
VI BRUKT
Kvadratisk flat bakeplate
OPPSKRIFT
Falafeler med røykelaks
Oppskrift på hjemmelaget falafel med røykelaks og tahini. Vi anbefaler å lage falafellene i en munkepanne.
VI BRUKT
Munkepanne støpejern
OPPSKRIFT
Granolabarer med fersk juice
Her er en enkel og deilig oppskrift på granolabarer. Legg granola-stengene på frokostbordet sammen med deilig ferskpresset juice.
VI BRUKT
Rektangulær bakeform
OPPSKRIFT
Kanelsnurrer
Kanelsnurrer er myke og søte boller med fyll av kanel, smør og sukker. Baker du de i form blir de ekstra saftige og du unngår at snurrene flyter utover.
VI BRUKT
Muffinsbrett 12 stk.
OPPSKRIFT
Bananpannekaker med kokos
Prøv en sunn versjon uten sukker, men laget med banan, kokos og fullkornsmel. Få dem ekstra sprø og rustikke på en støpejernspanne.
VI BRUKT
Pannekakepanne Toughened Non-Stick