![Vin chaud med stjerneanis](/on/demandware.static/-/Library-Sites-lc-sharedLibrary/default/dw7ee691ca/images/recipe/HD_PNG_LC_20200430_DK_RC_CI_r0000000000589_DAN.png)
Vin chaud er franskmennenes svar på vår skandinaviske gløgg, en tradisjonell vinteroppskrift på varm vin med krydder.
Ingredienser
SLIK GJØR DU
Ingredienser
- 1 flaske rødvin
- 8-10 stjerneanis
- 6 kanelstenger
- 75 g sukker
- 3 økologiske appelsiner
-
SLIK GJØR DU
-
1Hell rødvinen i en gryte med stjerneanis, kanelstenger og sukker.
-
2Skyll appelsinene og skjær dem i skiver. Legg appelsinskivene i gryten, slå på platen og varm vinen opp til kokepunktet, men uten at det koker. Skru deretter ned varmen.
-
3Rør i gryten til sukkeret er oppløst, og smak til.
-
4Server i krus.