590 results
OPPSKRIFT
Dyp eplepai med søt-salt fløtekaramellsaus
Perfekt middag for en avskjedsfest. Smørdeig fylt med perfekte, møre epler med en delikat og rik fløtekaramellsaus.
VI BRUKT
Kvadratisk fat Classic stentøy
OPPSKRIFT
Frangipane med posjerte pærer tilsatt stjerneanis
En søt frangipane-terte med posjerte møre pærer, perfekt bakt i en Le Creuset non-stick bakeform. Serveres med pisket krem for en dekadent fornøyelse.
OPPSKRIFT
Ovnsbakt kalkun glasert med sirupsaktig, grønn fikenkonsentrat og surret med bacon
Tryll frem en imponerende kalkunmiddag som samler alle på første juledag. Sirupsaktige grønne fiken og glasert bacon er det perfekte tilbehøret til en saftig og mør kalkun.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
OPPSKRIFT
Brødkrans fylt med spinat, artisjokk og ricotta
Perfekt til å dele. Denne brødkransen, fylt med spinat, artisjokker og ricotta, er ovnsbakt i Le Creusets allsidige Signature-buffetgryte, full av smak og det perfekte tilbehøret til all slags retter.
OPPSKRIFT
Panerte bocconcini-kuler til dipsaus med basilikum
Den perfekte forretten til et middagsselskap. Ostekuler i små munnfuller, panert med en saltsprø skorpe og servert med en frisk dipsaus blandet i basilikum.
OPPSKRIFT
Kanapeer av yorkshirepudding
Disse fornøyelige, fluffy og gylne kanapeene er små yorkshirepuddinger som toppes med rekecocktail for en festlig vri. Nytes best med et glass crémant.
OPPSKRIFT
Helside laks og sesongens grønnsaker
Denne lakseretten er et flott alternativ til den tradisjonelle juleribben og serveres med ovnsbakte grønnsaker i sesong og sterk pepperrot i crème fraiche.
OPPSKRIFT
Den nye julekaken
En høytidsfavoritt glasert med brandy, sitrusfrukt, blandet frukt og krydder. Server med bær drysset med gull for en sann høytidsfest.
OPPSKRIFT
Høytidsstemt panettone servert som enkeltporsjoner
Panettone er et søtt, italiensk brød, tradisjonelt servert til jul og nyttår. Disse høytidsstemte panettonene stekes i våre Mini Cocottes, og har perfekt størrelse for enkeltporsjoner.
OPPSKRIFT
Bakte poteter med fløte og ost
Møre poteter, bakt i en kremet ostesaus og servert med ovnsbakt rødbetesalt. Det beste tilbehøret til en julemiddag.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
OPPSKRIFT
Hel, ovnsbakt blomkål med smør og hvitvin
Et herlig smakfullt og vegetarisk ovnsbakt alternativ! Server med ovnsbakt pepperrot og dryss over litt rødbetesalt som den perfekte tilbehøret til ribbe, ovnsbakt mørbradbiff eller kalkun.
OPPSKRIFT
Oksetartar med tilbehør og grønnkålschips
Server en klassisk tartar laget på oksefilet med lekkert tilbehør som eggeplomme, kapers, parmesan og ferske krydderurter. Server med sprø grønnkålschips.