Perfekt som forrett i Le Creusets ovale gryte i stentøy.
                          
                      
                      HOVEDINGREDIENSER
                                     
                                         - Grønnsaker
 
        Ingredienser
    
    
        SLIK GJØR DU
    
Ingredienser
- 500 g gulrøtter i flere farger
 - 1 ss rosmarin, frisk hakket
 - 2 ss olivenolje
 - 1–2 ss bringebæreddik
 - 120 g myk hvit geitost
 - 1 ss honning
 - 1 ts timianblader
 - Salt og nykvernet svart pepper
 
- 
                            
SLIK GJØR DU
 - 
                                1Forvarm ovnen til 200 °C (vifte). Vask gulrøttene godt, skrell og skjær dem i to eller i fjerdedeler på langs etter hvor store de er. Videre skjærer du i 10 cm lange stenger.
 - 
                                2Bland salt, rosmarin, olivenolje og bringebæreddik og fordel jevnt i fire små ovale stentøysgryter og sett i ovnen i omtrent 15–20 minutter.
 - 
                                3Videre smuldrer du geitosten, strør over med timianblader og honning. Fordel blandingen mellom de små grytene og sett inn i ovnen i 5 minutter til, uten lokk, så osten blir varm og smelter litt.
 - 
                                4Serveres med ristet baguette eller ciabatta.