572 results
OPPSKRIFT
Aubergine med hvitløk- og spisskummen-vinaigrette, tilsatt fetaost og urter
En enkel auberginrett, full av smak. Den toppes med en vinaigrette som smaker friskt, og nytes gjerne alene som en hovedrett eller som en velkommen siderett.
VI BRUKT
Rektangulært fat stentøy
OPPSKRIFT
Suppe på ovnsbakte gulrøtter og pastinakk med ristet hasselnøttsalsa
En smakfull suppe du blir mett av, med ovnsbakte gulrøtter og pastinakk. Hasselnøttsalsa er perfekt til pynt, for en ekstra knasende smak.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Safran og honning i kyllinggryte med appelsinsaus tilsatt ingefær
En oppskrift på en velduftende kyllinggryte, inspirert av marokkanske smaker, gjør denne gryten til et enkelt og hjertevarmt måltid midt i uken.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Biffgryte med brunet smør og miso, tilsatt ingefær og ovnsbakt gresskar
Mør okselegg tilsatt miso og servert med ovnsbakt gresskar.
OPPSKRIFT
Shepherd’s Pie med sopp, linser og svartøyebønner
Prøv deg på en vegetarvri av klassikeren Shepard's Pie. Serveres raus og god i Le Creuset Lion Head-suppeskåler, toppet av poteter med ost.
OPPSKRIFT
Dyp eplepai med søt-salt fløtekaramellsaus
Perfekt middag for en avskjedsfest. Smørdeig fylt med perfekte, møre epler med en delikat og rik fløtekaramellsaus.
VI BRUKT
Kvadratisk fat Classic stentøy
OPPSKRIFT
Frangipane med posjerte pærer tilsatt stjerneanis
En søt frangipane-terte med posjerte møre pærer, perfekt bakt i en Le Creuset non-stick bakeform. Serveres med pisket krem for en dekadent fornøyelse.
OPPSKRIFT
Ovnsbakt kalkun glasert med sirupsaktig, grønn fikenkonsentrat og surret med bacon
Tryll frem en imponerende kalkunmiddag som samler alle på første juledag. Sirupsaktige grønne fiken og glasert bacon er det perfekte tilbehøret til en saftig og mør kalkun.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
OPPSKRIFT
Brødkrans fylt med spinat, artisjokk og ricotta
Perfekt til å dele. Denne brødkransen, fylt med spinat, artisjokker og ricotta, er ovnsbakt i Le Creusets allsidige Signature-buffetgryte, full av smak og det perfekte tilbehøret til all slags retter.
OPPSKRIFT
Panerte bocconcini-kuler til dipsaus med basilikum
Den perfekte forretten til et middagsselskap. Ostekuler i små munnfuller, panert med en saltsprø skorpe og servert med en frisk dipsaus blandet i basilikum.
OPPSKRIFT
Kanapeer av yorkshirepudding
Disse fornøyelige, fluffy og gylne kanapeene er små yorkshirepuddinger som toppes med rekecocktail for en festlig vri. Nytes best med et glass crémant.
OPPSKRIFT
Helside laks og sesongens grønnsaker
Denne lakseretten er et flott alternativ til den tradisjonelle juleribben og serveres med ovnsbakte grønnsaker i sesong og sterk pepperrot i crème fraiche.