572 results
OPPSKRIFT
Tropisk terte med brent marengs og kokos
Dette er en moderne utgave av den klassiske sitronterten, som tar deg med til tropene.
OPPSKRIFT
Pasta med kjøttboller og hvitvinssaus
Retten består av kjøttboller med masser av krydderurter i en kremaktig hvitvinssaus og serveres med tagliatelle. Det er en rett som hele familien vil elske!
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Sjokoladepavlova med rødvinsposjerte pærer
Denne oppskriften er et alternativ til den klassiske pavlovaen med sommerbær, og inneholder i stedet de intense smakene fra sjokolade og rødvin.
OPPSKRIFT
Posjerte ferskener med mandelkrem og Amaretti-kaker
Denne dessert består av møre og aromatiske ferskener som posjeres i ovnen, og som får selskap av kremet mascarpone med smak av mandel og Amaretti-kaker.
VI BRUKT
Minigryte stentøy
OPPSKRIFT
Laks marinert med Nanban-saus
Nanbanzuke er marinert fisk i en lekker sitrus-/soyabasert vinaigrette. Det er en frityrstekt rett hvor Nanban-sausen gir den en lett og frisk smak.
OPPSKRIFT
Grytestekt kylling med malaysisk marinade
Det malaysiske kjøkkenet er en kulturkollisjon med kinesisk, thai og indisk innflytelse. I stedet for den klassiske stekte kyllingen, kan du prøve vår versjon.
OPPSKRIFT
Lam, safran, aprikos og mandeltagine
Taginer er en fantastisk måte å bringe litt unik og eksotisk nordafrikansk smak til et måltid.
VI BRUKT
Tagine støpejern
OPPSKRIFT
Kjøttboller av lam med mynte i chermoula tomatsaus
Disse herlige kjøttbollene slekter på marokkansk lammetagine i støpejern, tilsatt kanel, honning og mynte. Serveres med sitronduftende couscous, tilsatt smør.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern