572 results
OPPSKRIFT
Risotto med sopp og frisk spinat
Oppskrift på risotto med sopp og frisk spinat. Anrett risottoen med den stekte soppen på toppen. Server eventuelt med en frisk grønn salat til.
VI BRUKT
Sautepanne m/lokk Signature rustfritt stål
OPPSKRIFT
Ossobuco
En klassisk italiensk lokal rett, som stammer fra områdene Piemonte og Lombardia i nord-Italia. Navnet ossobuco henviser til hulrommet, hvor margen sitter.
VI BRUKT
Stekegryte støpejern
OPPSKRIFT
Creme brûlée
Desserten lages i en crème brûlée-form, hvor en blanding av fløte, sukker, eggeplommer og vanilje blir bakt i ovnen over vannbad ved lav temperatur.
VI BRUKT
Sett m/ 4 små paiformer stentøy
OPPSKRIFT
Svinekinn i mørk øl
Svinekinn blir usedvanlig møre ved langtidssteking. I denne retten tilsettes en mørk øl, som gjør kjøttet ekstra saftig. Retten er enkel å lage.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
OPPSKRIFT
Perlehøne med sider og pære
Perlehøne er en velsmakende råvare som brukes ofte i det franske kjøkken. Kjøttet er gyllent og magert og skal tilberedes hurtig og forsiktig.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
OPPSKRIFT
Tian
Trenger du inspirasjon til sunn, lekker middag som tar kort tid å lage? Prøv denne tian-grønnsaksretten med aubergine, squash, bifftomat, rødløk og mozzarella.
OPPSKRIFT
Tartiflette
Tartiflette er en klassisk rett med reblochon-ost fra Savoie-regionen i Frankrike.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
OPPSKRIFT
Vaniljekake med blåbær
En klassisk og elegant vaniljekake med pynt av smørkrem og blåbær, som smelter på tungen. Kakens saftige konsistens og nøtteaktige smak er helt uimotståelig.
VI BRUKT
Rektangulær bakeform
OPPSKRIFT
Ovnsstekt kylling med tranebærfyll
Denne enkle og lekre oppskriften passer perfekt til hverdag og fest. De tørkede tranebærene gir den ovnsstekte kylling en frisk smak.
VI BRUKT
Ovnsform