572 results
OPPSKRIFT
Grillet gjørs med asparges, salturt og safran-aioli
I denne oppskriften blir den skinnstekte fisken servert med en aromatisk safran-aioli, som er enkel å lage, og lekre, grønne grønnsaker.
VI BRUKT
Lav rektangulær grillplate støpejern
OPPSKRIFT
Viltburger med chipotle-majones og bøffelmozzarella
Hvis du vil lage en annerledes burger, så bør du velge denne: en burger med en biff av hjortekjøtt, sterk chipotle-mayo og kremet bøffelmozzarella.
VI BRUKT
Kvadratisk grillpanne støpejern
OPPSKRIFT
Grillede dådyrkoteletter med globakte poteter og steinsoppsmør
Dette er mat til urmennesket i deg! Viltkotelettene serveres sammen med en spicy Salsa Inzamino, som minner om en pesto, og poteter som bakes i glørne.
VI BRUKT
Dyp kvadratisk grillpanne støpejern
OPPSKRIFT
Meksikanske villsvin-spareribs med ananas og habanero-salsa
Villsvin møter Mexico og skaper en eksplosjon av intense smaker. Spareribsene marineres i en krydret blanding og serveres med en frisk salsa med ananas og chili.
VI BRUKT
Dyp kvadratisk grillpanne støpejern
OPPSKRIFT
Svinemørbrad i bacon med succotash
Dette er en opplagt rett til en travel hverdag, da den er kjapp og enkel å lage, og så er den samtidig fylt med deilig smak og gode egenskaper.
OPPSKRIFT
Kylling Tetrazzini
Det finnes ikke en bedre rett å kose seg med enn en kremaktig pastarett – og Kylling Tetrazzini er intet unntak.
VI BRUKT
Buffetgryte m/ glasslokk Classic støpejern
OPPSKRIFT
Saftige kjøttboller med ricotta i tomatsaus
Tomatsausen er søtlig og krydret, og kjøttbollene er saftige på grunn av ricottaen som blandes i farsen. Det hele gratineres i ovnen med mozzarella og parmesan.
OPPSKRIFT
Havregrøt med chiafrø, hasselnøtter og karamelliserte pærer
Denne stekte grøten er både hyggelig, mettende og sunn, og er et godt alternativ til en vanlig frokost. Denne retten er vegansk.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Lammegryte med persille og gulrøtter
Denne lekre lammegryten kan nytes hele året, men passer ekstra godt til de kalde vintermånedene. Retten er enkel å tilberede og fylt med smak.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Fårikål
Har du forsøkt og lage nasjonalretten fårikål i en støpejernsgryte? Retten passer perfekt til de kalde månedene, hvor man behøver noe å varme seg på.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Perfekt ris i Cocotte Every – samt 5 forskjellige toppings
Vi veileder deg til hvordan du koker perfekt ris i Cocotte Every. Grytens dype form fordeler varmen jevnt, som sikrer at all risen blir tilberedt ensartet.
VI BRUKT
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
OPPSKRIFT
Krydret kyllingsuppe med brun ris og purreløk
Denne smakfulle suppen er inspirert av Solens rike, Japan, og er fylt med mør, posjert kylling i en sterk suppe. Den inneholder både hvitløk, ingefær og chili.
VI BRUKT
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern