590 results
OPPSKRIFT
Thai-kylling i rød karri
Denne rød karri har smak av både søtt, salt og pikant, og alt mildnes med et tillegg av kremet, avkjølende kokosmelk.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Vegetariske vårruller med peanøttsaus
Peanøttsausen er både søt og salt, og gjør disse vårrullene til en perfekt snack, forrett eller til et orientalsk tilbehør til en hovedrett.
OPPSKRIFT
Schwarzwald-kirsebærkake
A wonderful kirsch soaked cake with various layers of cherries and cream coated in chocolate bark.
VI BRUKT
Springform
OPPSKRIFT
Hvit gløgg
Hvis du har lyst til å prøve et alternativ til den klassiske rødvinsgløggen, så bør du prøve vår oppskrift på hvit gløgg.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Klassisk riskrem med kirsebærsaus
Bli klar til julaften eller de mange tilstelningene i julen med vår enkle og oversiktlige oppskrift på riskrem med kirsebærsaus.
VI BRUKT
Sautekasserolle m/Non-Stick belegg, lokk og hjelpehåndtak 3-ply rustfritt stål
OPPSKRIFT
Risengrynsgrøt – laget i ovnen
Denne oppskriften på risengrynsgrøt er ideell for deg som gjerne vil unngå at grøten blir svidd – den passer nemlig seg selv i ovnen.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Luciaboller – svenske «lussekatter»
Disse tradisjonelle svenske safranbollene går under mange navn: lussekatt, lussebulle, safranskruse, dyvelkatter osv., og spises vanligvis i julen.
VI BRUKT
Kvadratisk flat bakeplate
OPPSKRIFT
Panettone
Denne tradisjonelle, italienske oppskriften er selve innbegrepet av jul. Det myke brødet er fylt med tørket frukt og sitrusnoter, og har en søt mandelskorpe.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Risotto med rødvinsreduksjon
A wonderful festive risotto, a much loved classic, perfect for serving from the pan to the table.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Sjokoladebrudd med honeycomb og saltkaramell
Sjokoladebrudd med honeycomb og saltkaramell er en vidunderlig kombinasjon av søtt og bittert, bløtt og sprøtt.
VI BRUKT
Kvadratisk flat bakeplate
OPPSKRIFT
Kraftig tomatsuppe med stekt makrell og basilikumpesto
Denne herlige retten består også av en saftig, skinnstekt makrell med en smak som passer godt til suppen, og en irrgrønn pesto som binder hele måltidet sammen.
OPPSKRIFT
Lapskaus på braisert sellerirot med hvite bønner, risoni, purre, persille og olivenolje
Til tross for sitt barske ytre er sellerirot en populær og smakfull grønnsak som er veldig allsidig og enkel i matlaging. Den smaker søtt av nøtter, med et anstrøk av selleri. Den viser seg virkelig fra sin beste side i denne vidunderlige, grove, høstlige lapskausen.