574 results
OPPSKRIFT
Panerte bocconcini-kuler til dipsaus med basilikum
Den perfekte forretten til et middagsselskap. Ostekuler i små munnfuller, panert med en saltsprø skorpe og servert med en frisk dipsaus blandet i basilikum.
OPPSKRIFT
Kanapeer av yorkshirepudding
Disse fornøyelige, fluffy og gylne kanapeene er små yorkshirepuddinger som toppes med rekecocktail for en festlig vri. Nytes best med et glass crémant.
OPPSKRIFT
Helside laks og sesongens grønnsaker
Denne lakseretten er et flott alternativ til den tradisjonelle juleribben og serveres med ovnsbakte grønnsaker i sesong og sterk pepperrot i crème fraiche.
OPPSKRIFT
Den nye julekaken
En høytidsfavoritt glasert med brandy, sitrusfrukt, blandet frukt og krydder. Server med bær drysset med gull for en sann høytidsfest.
OPPSKRIFT
Høytidsstemt panettone servert som enkeltporsjoner
Panettone er et søtt, italiensk brød, tradisjonelt servert til jul og nyttår. Disse høytidsstemte panettonene stekes i våre Mini Cocottes, og har perfekt størrelse for enkeltporsjoner.
OPPSKRIFT
Bakte poteter med fløte og ost
Møre poteter, bakt i en kremet ostesaus og servert med ovnsbakt rødbetesalt. Det beste tilbehøret til en julemiddag.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
OPPSKRIFT
Hel, ovnsbakt blomkål med smør og hvitvin
Et herlig smakfullt og vegetarisk ovnsbakt alternativ! Server med ovnsbakt pepperrot og dryss over litt rødbetesalt som den perfekte tilbehøret til ribbe, ovnsbakt mørbradbiff eller kalkun.
OPPSKRIFT
Oksetartar med tilbehør og grønnkålschips
Server en klassisk tartar laget på oksefilet med lekkert tilbehør som eggeplomme, kapers, parmesan og ferske krydderurter. Server med sprø grønnkålschips.
OPPSKRIFT
Oksecarpaccio med tilbehør og grønnkålschips
Oksecarpaccio er en velsmakende og enkel rett som du fint kan forberede i forveien
OPPSKRIFT
Pasta i brunet smør med krydderurteolje og parmesanchips
En innbydende pastarett med vakre farger og friske smaker. Retten blir komplett med parmesanchipsene.
OPPSKRIFT
Kokosyoghurt med honningristet ananas og sesamkrokan
En lekker og forfriskende dessert som lages med kokosyoghurt. Dessertens tekstur minner om panna cotta, som er silkemyk og kremet.
OPPSKRIFT
Gravlaks med rødbete
Ikke bare ser denne gravlaksen med rødbete fantastisk ut på tallerkenen, den er også lett å tilberede, siden den bare skal marinere over natten.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy