572 results
OPPSKRIFT
Røsti av søtpotet med røkelaks crème fraiche
Øvelse gjør mester. Mestrer du disse potetkakene, som dekker en hel panne, blir frokosten eller lunsjen aldri som før.
VI BRUKT
Stekepanne m/trehåndtak Signature støpejern
OPPSKRIFT
Fylte pastaskjell med krydret tomatsaus
Perfekt som et måltid midt i uken eller en enkel søndagsmiddag. Dette retten er full av smak og friske ingredienser, og skal helst serveres med sprø baguette.
VI BRUKT
Stekepanne m/trehåndtak Signature støpejern
OPPSKRIFT
T-benstek med hvitløkssmør og grønne bønner
Lettvint gjestebud på sitt beste, denne retten ser like god ut som den smaker. Serveres med en god klatt himmelsk smør tilsatt svart hvitløk.
VI BRUKT
Stekepanne m/trehåndtak Signature støpejern
OPPSKRIFT
Grønn risotto
En deilig vri på den klassiske risottoen. Fyldig, perfekt kremaktig risotto med brokkoliris og revet asparges.
VI BRUKT
Suppegryte Non-Stick Ceramic
OPPSKRIFT
Spinatpannekaker med bakte rotgrønnsaker og fetakrem
Disse spinatpannekakene er fylt med møre og søte rotgrønnsaker, som komplimenteres av en syrlig og fet fetakrem
VI BRUKT
Stekepanne m/trehåndtak Signature støpejern
OPPSKRIFT
Gresskarrisotto
En velsmakende og fargerik risotto som utnytter høstens grønnsaker.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
OPPSKRIFT
Gresskarsuppe - med bakte gresskar
Sunn, raus og god. Deilig og kremet. Denne gresskarsuppen serveres med brød og saltet smør.
OPPSKRIFT
Varm sjokolade med kastanjer
Den perfekte godbiten etter middagen. Denne rike varme sjokoladen med varmende må nytes rolig.
OPPSKRIFT
Chaite
Perfekt middag for en Halloween-fest! Duftende chaite med en varmende blanding av krydder.
OPPSKRIFT
Sjokoladecannelé
Ren dekadens! Unn deg denne rike sjokoladecanneléen rullet i bittert kakaopulver.
OPPSKRIFT
Cannelé med mandelmelk og rosa sjokolade
Perfekt til valentinsdagen! En tonkabønnecannelé innblandet i rosa sjokolade, toppet med bringebær eller jordbær.
VI BRUKT
Mini ringform 12 stk.
OPPSKRIFT
Jule-cannelé af panna cotta med appelsin
Få julegleden din tallerkenen med denne festlige canneléen. En appelsin-panna cotta cannelé serverte med smeltet mørk sjokolade og toppet med appelsinsyltetøy.