Pannestekte lammefileter

VANSKELIGHET
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
MATLAGING
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
1-2 1-2
Pannestekte lammefileter
En kjent favoritt. Disse saftige lammefiletene er pannestekt i smør og friske urter er en rask og deilig middag.
HOVEDINGREDIENSER
  • Kjøtt
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • 2–3 lammefileter (60 g hver)
  • 1 hvitløksfedd
  • 2 kvaster rosmarin
  • 1 spiseskje olivenolje
  • Chili (valgfritt)
  • Saltflak eller grovt havsalt
  • Nykvernet sort pepper
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Fjern det tynne sølvskallet fra lammefiletene. Knus hvitløksfeddet med baksiden av en kniv.
  • 2
    Varm olivenoljen i en panne. Stek lammefiletene med hvitløk og rosmarinkvaster på høy varme i to minutter. Krydre med saltflak og pepper, la det hvile kort og server.
  • 3
    Tips
  • 4
    Du kan også tilsette en teskje smør og smelte det før du lar kjøttet hvile. Bland lammefiletene i smøret, og la det hvile i smøret.