Tarte tatin er fremdeles en av de mest populære franske dessertene. Her får du oppskriften på klassisk tarte tatin med karamelliserte epler og sprø deig.
Kleftiko er en gresk rett laget av lammekjøtt som skal stå å småkoke i ovnen i lang tid. Start dagen med å tilberede denne retten så blir du belønnet til middag
Breserte short ribs må være noe av den beste kosematen som finnes. I denne oppskriften blir kjøttet tilberedt over flere timer til det er blitt mørt og lekkert.
Kjøp for 1000 kr. eller mer og motta en minigryte gratis. Verdi: 319 kr.
Gaven legges automatisk i handlekurven. Tilbudet gjelder ikke allerede nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabattkoder. Betingelser og vilkår gjelder. Les mer her.
Sett m/ 2 stekepanner Essential 3-ply rustfritt stål
Essential 3-lags stekepanne i rustfritt stål har et 2-lags innvendig keramisk belegg og er konstruert i flere lag, noe som fordeler varmen jevnt og slipper maten lett. Dette settet inneholder en 24 cm og 28 cm panne, slik at det alltid blir enkelt å tilberede favorittene dine.
Funksjoner:
Flerlagsteknologi med tre lag: Aluminium og rustfritt stål i beste kvalitet settes sammen for å danne et trelags-materiale som fordeler varmen jevnt og skånsomt gjennom hele pannen. Materialet bidrar til rask og jevn varmefordeling og passer spesielt godt til matlaging i hverdagen.
Høyeste kvalitet: Le Creusets produkter fremstilles av de fineste materialer fra rundt omkring i hele verden, som sikrer kvaliteten du forventer fra Le Creuset.
Velg riktig kokeplate: 3-lags kjøkkenutstyr i rustfritt stål fra Le Creuset kan brukes på alle typer platetopper og i ovn opptil 260 °C. Ikke egnet til mikrobølgeovn.
Produsert i:
India
Garanti:
Livstidsgaranti
SKU:
53092000010000
Levering59 kr. • 3-6 virkedageGratis frakt over 799 kr.Returer30 dagers angrerett Les mer her
Lagring:
Tåler frys
Pleie
Tåler oppvaskmaskin
Før du bruker produktet:
Gled deg til å pakke opp dine nye produkter! (Og husk å ta av alle lapper og emballasje.)
Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.
Bruk nok grønnsaks- eller maisolje til å dekke bunnen av pannen når du steker i den første gang. Varm opp oljen forsiktig, og rist produktet slik at de indre sideveggene også dekkes av oljen. Fjern det fra varmen, la det kjøle seg ned, og tørk med tørkerull.
Matlaging:
Husk: bruk alltid grytekluter når du håndterer noe varmt.
Vi anbefaler at du bruker Le Creuset silikonredskaper eller redskaper i tre eller varmebestandig plast. Metallverktøy kan brukes med forsiktighet, men du må ikke skrape overflatene, da det kan forårsake skade på produktet.
Bruk en kokeplate som passer størrelsen på produktet. Da tilberedes maten jevnt, og det begrenser risikoen for skade på produktets håndtak og sider. Dette er spesielt viktig på induksjonsplater: Bruker du en plate med feil størrelse, er det en risiko for at komfyren ikke ‘gjenkjenner’ produktet.
Tilberedning på middels eller lav varme gir best resultat – også ved steking og bruning. La produktet varmes opp gradvis for at maten skal bli jevnt tilberedt og få den beste smaken. Hvis du må bruke høyere temperaturer bør du senke innstillingen så snart du har fått den temperaturen du trenger.
For å lage mat uten fett varmer du opp gryten på middels varme i omtrent 2 minutter. Deretter kan du ha i maten. Hold alltid et øye med pannen eller gryten din. En tørr non-stick overflate må ikke overopphetes. Det kan forårsake skade.
Ved matlaging på induksjonskomfyr bør du unngå å bruke "boost"-funksjonen, da den kun skal brukes til rask oppvarming av store mengder vann.
Hvis du bruker salt, ikke strø det direkte på en overflate av rustfritt stål. For å unngå skade tilsetter du det til varm væske eller mat.
For best resultat, plasser produktet på en plate eller rist. Plasser aldri produktet direkte på bunnen i ovnen. Det kan øke temperaturen og føre til en raskere, ukontrollert kokeprosess som kan forårsake skade.
Når produktet brukes under grillfunksjonen i ovnen, må du alltid sørge for at det er en avstand på minst 5 cm mellom varmekilden og toppen av produktet.
Rengjøring:
La alltid produktet avkjøles i noen minutter før du starter rengjøringen. Ikke senk produktet ned i- eller fyll det med kaldt vann mens det er varmt. Ekstreme temperaturendringer kan forårsake skade på emaljen.
Ovnens grill
Ovn
Elektrisk
Keramisk kokeplate
Gass
Induksjon
G
2.4
Merk:
G = Vekt;
Størrelser vises i cm, kapasitet i L og vekt i kg.