Oppskrifter

Inspirasjon
Utfordre smaksløkene dine med våre smakfulle oppskrifter fra hele verden.
Oppskrifter
574 results
Filter
Hovedingredienser
Diet & livsstil
Mat
Vanskelighet
Tilberedningstid
Porsjonsstørrelse
Fantastisk til
Anledning
Image without a name
OPPSKRIFT
Helstekt kylling med saltede sitroner
Inspirert av de velduftende smakene i Midtøsten, er denne krydrede grillede kyllingen et relativt raskt søndagslunsjalternativ.
VI BRUKT
Dyp stekepanne m/ helletut Toughened Non-Stick
Image without a name
OPPSKRIFT
Italiensk-inspirert antipasti
Gjør stas på grønnsakene når du bruker en Le Creuset grill, for ekstra smak, god sammensetning og et enda mer spennende resultat. Serveres med litt sitronsaft klemt ut over og drysses over med den beste olivenoljen du finner. Bland sammen og tilbered disse grønnsakene med samme metode, men marinert i asiatiske dressinger eller harissaolje.
VI BRUKT
Kvadratisk grillplate støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Ovnsbakt lammelår
Le Creusets Signature oval gryte i støpejern er kjent for sin gode varmebevaring, og passer perfekt til matlaging og servering av dette tradisjonelle ovnsbakte lammet.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Smuldrepai med eple og kokos
Ny vri på klassisk smuldrepai med eple! Dette er en søt, sprø, raus og god fornøyelse som gjerne serveres rett fra ovnen i Le Creusets ovnsform med non-stick-belegg.
VI BRUKT
Stort ovnfast fat
Image without a name
OPPSKRIFT
Korsboller - Hot cross buns
Prøv disse gode krydderbollene, som best serveres smurt med smør til te eller kaffe.
VI BRUKT
Rektangulær ovnspanne 3-ply rustfritt stål
Image without a name
OPPSKRIFT
Wraps med sitrusmarinert svineside og rødkålsalat
Det beste med denne oppskriften er at den kan gjøres på én grillpanne. Varmen forsegler smaken og gjør mest mulig ut av den svinesidens karamelliserte svor. Serveres best med et friskt glass kald eplesider.
VI BRUKT
Kvadratisk grillpanne støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Grillede lammekoteletter med syltet rødløk og raita
Når du marinerer lammekotelettene i kjernemelk får du fram smaken og mørner til et saftig kjøtt som smelter i munnen. Ta deg tid mens du først håndterer fettet på grillen for sprø svor.
VI BRUKT
Lav rektangulær grillplate støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Grillede reker og avokado på surdeigsbrød
Ny vri på den klassiske avokadotoasten. Griller du rekene i skallet får du mest mulig smak, som når du koker kjøtt på beinet. De ser også fristende ut, og det gjør at kjøttet på innsiden blir mørt og saftig.
VI BRUKT
Dyp kvadratisk grillpanne støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Grillet stenfrukt med brokkolisalat
Utsøkt, frisk lunsj. Når du griller fersken, karamelliseres fruktens naturlige sukker og gjør smaken bedre. Serveres helst med silkemyk burrata, men halloumi i terninger er også et smakfullt alternativ.
VI BRUKT
Rektangulær grillplate støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Sesambrød
Dette brødet blir gyllent og med ristede sesamfrø passer det perfekt sammen med all slags måltider.
VI BRUKT
Brødform Signature støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Potetbrød
Gyllent brød, perfekt, lett og luftig med sprø skorpe, serveres best varmt med godt med saltet smør.
VI BRUKT
Brødform Signature støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Bryteboller
Bruk brødformen i støpejern til disse riveklare rundstykkene og server som en liten forrett, siderett eller til brunsj. Toppes med sesamfrø eller valmuefrø.
VI BRUKT
Brødform Signature støpejern