Oppskrifter

Inspirasjon
Utfordre smaksløkene dine med våre smakfulle oppskrifter fra hele verden.
Oppskrifter
572 results
Filter
Hovedingredienser
Diet & livsstil
Mat
Vanskelighet
Tilberedningstid
Porsjonsstørrelse
Fantastisk til
Anledning
Image without a name
OPPSKRIFT
Maiskolber med pico de gallo
Disse grillede maiskolbene kombinerer søtt og krydret, og er det perfekte tilskuddet til sommermenyen.
VI BRUKT
Kvadratisk grillpanne støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Chipotle-laks med mynteyoghurt
Denne smørstekte laksen med frisk mynteyoghurt kombinerer en røkt og mild smak. Den er et lekkert alternativ til rødt kjøtt, og så kan den nytes til både frokost og middag.
VI BRUKT
Rektangulær grillplate Toughened Non-Stick
Image without a name
OPPSKRIFT
Grillet biff med flatbrød på to ingredienser
Perfekt rød biff toppet med shawarmasmør for et umami-kick. Serveres med hjemmelaget grillet flatbrød.
VI BRUKT
Rektangulær grillplate støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Mexican mule med rosmarin og honning
Denne sommerdrinken med rosmarin-infusert honning, inspirert av mexican mule, er velduftende, søt og forfriskende.
VI BRUKT
Sett m/ 4 vannglass
Image without a name
OPPSKRIFT
Butter chicken
Lag take-away-favoritten Butter Chicken med safranris og flatbrød.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Suppe med rosenkål
Den perfekte vintersuppen full av smak og næringsstoffer.
VI BRUKT
Rund gryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Grytebrød med frø
Perfekt til å dyppe i suppe eller servere med et utvalg av oster.
Image without a name
OPPSKRIFT
Coq au Vin Mousseux
Denne klassiske retten demonstrerer oppfinnsomheten i det franske landkjøkkenet. Tradisjonelt ble retten laget med en gammel hane som ikke lenger orket å flørte med hønsene. Hanens kjøtt var ofte nokså seigt, og derfor ble den tilberedt i flere timer til kjøttet var blitt så mørt at det falt av bena. Noen kokker sverger fremdeles til å bruke haner eller kapuner, men aller typer av kylling vil nyte godt av å bli stekt i gryte på følgende måte. Vanligvis tilberedes coq au vin med rødvin, men denne oppskriften har en vri og er i stedet laget med musserende vin. Som skaper en dyp og lekker smak i både kylling og saus.
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
Image without a name
OPPSKRIFT
Glutenfrie sjokoladebrownies.
Lag disse lekre, glutenfrie sjokoladebrowniene med eget valg av macadamia eller nøttemel. Server med en generøs skjefull vaniljeis for en enda bedre opplevelse.
Image without a name
OPPSKRIFT
Terte med tomat og brieost
Denne velsmakende, krydrede terten er laget med butikkjøpt deig og toppet med tomater og brieost. Perfekt til en lett frokost eller middag
VI BRUKT
Paiform stentøy