597 results
OPPSKRIFT
Gryterett med oksemørbrad og høstens grønnsaker
En lekker oksestek som kan forberedes i god tid og settes i kjøleskapet til den er klar til tilberedning. Den perfekte søndagssteken som kan settes på bordet i den ovale Signature-gryten.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
OPPSKRIFT
Bakt sjokoladeterte
En familiefavoritt! Lekker og overdådig. Skjær den i tynne skiver, og server med bær som en kontrast til den fyldige sjokoladen.
VI BRUKT
Paiform stentøy
OPPSKRIFT
Kanelboller
Disse flotte kanelbollene er best når de spises varme med duftende appelsinsirup og en kopp sterk te.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
OPPSKRIFT
Vegansk vintersuppe med grønnsaker
Lag en stor porsjon av denne suppen og frys den ned. Så har du alltid et varmende og næringsrikt måltid. Den er fantastisk til en vintermiddag og er den perfekte måten å få i deg grønsaker på.
VI BRUKT
Stekegryte støpejern
OPPSKRIFT
Popovers med parmesan og krydderurter
Disse popovers serveres best varme direkte fra ovnen, og de er perfekte til en vinterbrunsj eller frokost med venner. Passer godt sammen med et glass kjølig musserende vin eller med et stykke røkt laks og en frisk grønn salat.
VI BRUKT
Stabelbar ramekin stentøy
OPPSKRIFT
Hjerteformet sitronkake
Full av smak! En hjerteformet sitronkake er en perfekt munnfull som «afternoon tea».
VI BRUKT
Hjerte springform
OPPSKRIFT
Pilaf
Pilaf- inspirert alt-i-ett-gryte med kylling og ris. Jeg har brukt karri, grønnsaker og soltørkete tomater for å smaksette risen og samme kokeprosessen som for pilaf. En superenkel risrett med mye gode smaker.
OPPSKRIFT
Bryteboller med mozzarella, hvitløk og purreløk
Lekre bryteboller med ost som kan brytes fra hverandre og nytes til f.eks. en varm gryterett, en suppe eller en omgang tapas. Etter at de er ute av ovnen, smører du dem med en blanding av smeltet smør, olivenolje, salt og hvitløk, og til slutt drysser du generøst med hakket purreløk. Her er de bakt i en buffetgryte (26 cm)
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Stekt and med appelsin og salvie
Tilfør litt eleganse til middagsbordet med denne sprø, stekte anden, glasert med appelsinmarmelade.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern