![Stekt laks med vårlige grønnsaker](/on/demandware.static/-/Library-Sites-lc-sharedLibrary/default/dw609791eb/images/content-recipes/HD_720/LC_20211124_ZA_RC_DT_r0000000001931_ENG.jpg)
Med Le Creuset kan du få sprø laks av restaurantkvalitet hjemme. Kombiner den med mør brokkoli og sukkererter for et forfriskende måltid.
HOVEDINGREDIENSER
- Fisk og skalldyr
- Grønnsaker
Ingredienser
SLIK GJØR DU
Ingredienser
- Olivenolje
- 4 friske laksefileter
- 400 g brokkoli, dampet
- 200 g sukkererter, skåret i skiver og dampet
- Villris, til servering
- Frisk lime eller sitron, presset
- Havsalt og nykvernet sort pepper etter smak
- Mikrokoriander eller grønt til pynt
-
SLIK GJØR DU
-
1Varm opp en Le Creuset Toughened Non-Stick 26 cm lav stekepanne over middels høy varme, og ha i olivenolje.
-
2Smak til laksen, og legg den med skinnet vendt ned i den varme pannen. Stek i 4 minutter, vend den, og stek i 30 sekunder til den er ferdig og skinnet er sprøtt.
-
3Server med dampede grønnsaker, villris og en god skvett sitron- eller limesaft. Tilsett et par dråper ekstra jomfruolivenolje, og smak til. Pynt med mikrokoriander eller grønt, og server.