574 results
OPPSKRIFT
Kanelboller
Disse flotte kanelbollene er best når de spises varme med duftende appelsinsirup og en kopp sterk te.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
OPPSKRIFT
Vegansk vintersuppe med grønnsaker
Lag en stor porsjon av denne suppen og frys den ned. Så har du alltid et varmende og næringsrikt måltid. Den er fantastisk til en vintermiddag og er den perfekte måten å få i deg grønsaker på.
VI BRUKT
Stekegryte støpejern
OPPSKRIFT
Popovers med parmesan og krydderurter
Disse popovers serveres best varme direkte fra ovnen, og de er perfekte til en vinterbrunsj eller frokost med venner. Passer godt sammen med et glass kjølig musserende vin eller med et stykke røkt laks og en frisk grønn salat.
VI BRUKT
Stabelbar ramekin stentøy
OPPSKRIFT
Hjerteformet sitronkake
Full av smak! En hjerteformet sitronkake er en perfekt munnfull som «afternoon tea».
VI BRUKT
Hjerte springform
OPPSKRIFT
Pilaf
Pilaf- inspirert alt-i-ett-gryte med kylling og ris. Jeg har brukt karri, grønnsaker og soltørkete tomater for å smaksette risen og samme kokeprosessen som for pilaf. En superenkel risrett med mye gode smaker.
OPPSKRIFT
Bryteboller med mozzarella, hvitløk og purreløk
Lekre bryteboller med ost som kan brytes fra hverandre og nytes til f.eks. en varm gryterett, en suppe eller en omgang tapas. Etter at de er ute av ovnen, smører du dem med en blanding av smeltet smør, olivenolje, salt og hvitløk, og til slutt drysser du generøst med hakket purreløk. Her er de bakt i en buffetgryte (26 cm)
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Stekt and med appelsin og salvie
Tilfør litt eleganse til middagsbordet med denne sprø, stekte anden, glasert med appelsinmarmelade.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
OPPSKRIFT
Stekte poteter med hvitløksconfit
Gylne, sprø poteter i konfitert hvitløk i olivenolje – den eneste måten du vil tilberede stekte poteter på fra nå av!
VI BRUKT
Kvadratisk ovnspanne Toughened Non-Stick
OPPSKRIFT
Rosenkål med sprø bacon og parmesan
Sautert rosenkål med bacon og ost er det perfekte tilbehøret til din neste stek. Restene kan også brukes til å tilberede en velsmakende grateng.
VI BRUKT
Sautekasserolle m/Non-Stick belegg, lokk og hjelpehåndtak Signature rustfritt stål