572 results
OPPSKRIFT
Hjerteformet sitronkake
Full av smak! En hjerteformet sitronkake er en perfekt munnfull som «afternoon tea».
VI BRUKT
Hjerte springform
OPPSKRIFT
Pilaf
Pilaf- inspirert alt-i-ett-gryte med kylling og ris. Jeg har brukt karri, grønnsaker og soltørkete tomater for å smaksette risen og samme kokeprosessen som for pilaf. En superenkel risrett med mye gode smaker.
OPPSKRIFT
Bryteboller med mozzarella, hvitløk og purreløk
Lekre bryteboller med ost som kan brytes fra hverandre og nytes til f.eks. en varm gryterett, en suppe eller en omgang tapas. Etter at de er ute av ovnen, smører du dem med en blanding av smeltet smør, olivenolje, salt og hvitløk, og til slutt drysser du generøst med hakket purreløk. Her er de bakt i en buffetgryte (26 cm)
VI BRUKT
Buffetgryte støpejern
OPPSKRIFT
Stekt and med appelsin og salvie
Tilfør litt eleganse til middagsbordet med denne sprø, stekte anden, glasert med appelsinmarmelade.
VI BRUKT
Oval gryte støpejern
OPPSKRIFT
Stekte poteter med hvitløksconfit
Gylne, sprø poteter i konfitert hvitløk i olivenolje – den eneste måten du vil tilberede stekte poteter på fra nå av!
VI BRUKT
Kvadratisk ovnspanne Toughened Non-Stick
OPPSKRIFT
Rosenkål med sprø bacon og parmesan
Sautert rosenkål med bacon og ost er det perfekte tilbehøret til din neste stek. Restene kan også brukes til å tilberede en velsmakende grateng.
VI BRUKT
Sautekasserolle m/Non-Stick belegg, lokk og hjelpehåndtak Signature rustfritt stål
OPPSKRIFT
Tranebær- og einebærglasert laks
Denne glaserte laksen er enkel, men imponerende, og utrolig smakfull på bordet. Perfekt å servere sammen med smørsautert purreløk eller en annen grønnsak.
VI BRUKT
Ovnspanne støpejern
OPPSKRIFT
Ingefær og pæredessert med kanel
Denne desserten er et glimrende alternativ til en tradisjonell julekake, og er laget med posjerte pærer, varmt krydder og en god mengde frisk ingefær.
VI BRUKT
Rektangulært fat Heritage stentøy
OPPSKRIFT
Bakt havregrøt med kokos og bringebær
Få en god start på dagen med denne søte havregrøten som du baker i våre minigryter. Toppingen kan du bytte ut etter smak og behag.
VI BRUKT
Minigryte stentøy