Bananpannekaker med kokos

VANSKELIGHET
Enkel Enkel
MATLAGING
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
2-4 2-4
Bananpannekaker med kokos
Prøv en sunn versjon uten sukker, men laget med banan, kokos og fullkornsmel. Få dem ekstra sprø og rustikke på en støpejernspanne eller silkefine med mindre stekefett på en panne i Toughened Non-Stick – valget er opp til deg.
HOVEDINGREDIENSER
  • Frukt
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • 1 banan
  • 2 egg
  • 1 dl melk
  • 4 ss revet kokos
  • 1 ts revet skall av en økologisk sitron
  • 2 ss fullkornmel
  • Smør til steking
Til servering
  • Bananskiver
  • Revet kokos
  • Revet sjokolade (valgfritt)
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Mos bananen.
  • 2
    Pisk egg og melk sammen med revet kokos og sitronskall i en bolle.
  • 3
    Rør i den mosede bananen og melet til en jevn deig.
  • 4
    Smelt litt smør på en stekepanne. Hell deig på pannen, og stek pannekaken i 2–3 minutter på hver side. Gjenta med resten av deigen.
  • 5
    Server bananpannekakene med friske bananskiver strødd med revet kokos og ev. revet sjokolade.