Tiramisu
VANSKELIGHET
Enkel
Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter
Under 30 minutter
MATLAGING
Under 30 minutter
Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
1-2
1-2
- Slett Legg til i kokebok
- DEL
- Slett Legg til i kokebok
- DEL
En kremaktig, drømmende tiramisu servert i et krus – alle de klassiske smakene av ladyfingers, kaffe og fløyelsmyk mascarpone i vakre lag, perfekt når du vil være god mot deg selv.
HOVEDINGREDIENSER
- Melkeprodukter
Ingredienser
SLIK GJØR DU
Ingredienser
- 1 dobbel espresso
- 6 ladyfingers, hver skåret i 3 deler
- 250 ml kremfløte
- 4 ss mascarpone
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 2 ss melis, siktet
- Kakaopulver til å drysse på toppen
-
SLIK GJØR DU
-
1Pisk kremen i en bolle til den danner stive topper. Tilsett mascarpone, og visp forsiktig. Tilsett vaniljeekstrakt og melis i blandingen. Unngå å piske for mye. Sett til side.
-
2Dypp ladyfingers raskt i den avkjølte espressoen – unngå å bløtlegge dem, dypp dem kort. Samle tiramisuen din ved å legge et lag med kaffedyppede ladyfingers i bunnen av hver Le Creuset Stoneware 200 ml London Mug. Deretter tilsetter du et raust lag med pisket mascarponekrem. Gjenta lagene igjen, og avslutt med et lag med mascarponekremen. Du kan sprøyte det siste laget på toppen med ønsket sprøytetupp (valgfritt).
-
3Dekk til og sett til kjøling i minst 1 time (eller over natten). Dryss over kakaopulver før servering.
Verktøy for perfeksjon
Flere av våre favorittoppskrifter
Finn alt fra klassiske retter, vakre kaker, og eksotiske spesialiteter
OPPSKRIFT
Suffle med hvit sjokolade
Bruk denne perfekt lette og luftige suffleen til å demonstrere de kulinariske ferdighetene dine. Det er den perfekte desserten når du vil imponere gjestene.
VI BRUKT
Stabelbar ramekin stentøy
OPPSKRIFT
Pepperkakekrydret crème brûlée med pepperkakestjerner
Deilig juledessert med masse krydder og vakre ingefærkjeks formet som stjerner.
VI BRUKT
Minigryte stentøy
OPPSKRIFT
Pot de crème med mørk sjokolade og rødvin
Kombiner mørk sjokolade og rødvin for å lage en luksuriøs og deilig pot de crème. For å oppnå en silkemyk tekstur må eggeplommene piskes sakte med varm kremfløte og stekes i ramekiner i et vannbad, hvor varmen fordeles forsiktig og jevnt. Denne dekadente desserten er den perfekte avslutningen på ditt neste middagsselskap. Pot de crème kan lages opptil to dager i forveien, så alt du trenger å gjøre etter middagen, er å toppe dem med pisket krem og nyte øyeblikket.
VI BRUKT
Minigryte stentøy
Hvit sjokolademousse med sitron og krystalliserte bær
VANSKELIGHET
Enkel
MATLAGING
Under 30 minutter
OPPSKRIFT
Hvit sjokolademousse med sitron og krystalliserte bær
Denne elegante desserten har en lekker hvit sjokolademousse tilført frisk sitron som omslutter en lekker kjerne av bær. Toppet med krystalliserte bær for en eksplosjon av farge og sødme.
VI BRUKT
Stabelbar ramekin stentøy