
Denne salaten er en ny vri på en klassisk Caprese-salat med steinfrukter av beste kvalitet. Når du griller frukten, blir det naturlige sukkeret karamellisert og smaken fremheves.
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Serveringsbolle Signature stentøy
499,00 kr.
349,00 kr.
Ingredienser
SLIK GJØR DU
Ingredienser
- 6-8 modne steinfrukter (fersken, nektariner)
- 2 x 150g burrata, drenert
- Salatblader, til servering
Til ruccola pesto-dressingen
- 120 g vill-ruccola,
- Saft av 1 sitron
- 50 g ristede mandler
- 100 ml olivenolje
- Havsalt
-
SLIK GJØR DU
-
1Til pestoen, ha alle ingrediensene i en blender og miks til konsistensen er litt grov. Smak til med salt og pepper. Tilsett gjerne litt ekstra olivenolje hvis du vil.
-
2Skjær hver nektarin i to og fjern steinen. Kutt dem så i kvarte deler. Gi nektarinene litt olje og grill hver fjerdedel med fruktkjøttsiden ned til de er gylne. Server varm med smuldret burrata, salatblader og ruccola pesto-dressing på Le Creuset-servise.