Mug cake med hvit sjokolade og bringebær i mikrobølgeovnen

VANSKELIGHET
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
MATLAGING
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
2-4 2-4
Mug cake med hvit sjokolade og bringebær i mikrobølgeovnen
Gjør livet ditt enklere, og skjem deg bort på få minutter med en mikrobølgeovn-dessert. Den er morsom, finurlig og perfekt til venner eller barnas pyjamasparty. Server med din foretrukne topping.
FOR DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • 210 g kakemel
  • 5 ml bakepulver
  • 1 ts salt
  • 1,8 dl sukker
  • 1,8 dl melk
  • 10 ml vaniljeekstrakt
  • 50 ml rapsolje, pluss 1 ts
  • 0,6 dl bringebær eller jordbær, ta vare på noen pynt på toppen
  • 0,6 dl hvit sjokolade, grovhakket
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Smør fire La Collection Petits Fours 200 ml krus med bakespray.
  • 2
    Ha de tørre ingrediensene i en røreskål, og vend dem sammen. Pisk melk, vanilje og olje sammen i en egen skål. Bland de våte ingrediensene i de tørre, og bland det godt sammen.
  • 3
    Tilsett en skjefull av blandingen i hvert krus. Tilsett et bringebær og et dryss sjokolade til hvert krus før du tilsetter en annen skjefull deig. Topp med to eller tre bringebær og litt mer hvit sjokolade.
  • 4
    Sett to krus i mikrobølgeovnen av gangen, og varm dem i 5 minutter. La mikrobølgeovnen stoppe helt, la krusene kjøle seg ned i 20 sekunder, og varm dem opp igjen i 30 sekunder til. Vent igjen til mikrobølgeovnen er ferdig og kjør den siste runden på 30 sekunder. Det kan være nødvendig å gi dem 10–20 sekunder ekstra, avhengig av effekten til mikrobølgeovnen. Den raske tilberedningen gjør at kaken ikke flyter over, og at du oppnår de beste tilberedningsresultatene.
  • 5
    Forslag til topping kan være frossen jordbæryoghurt, fløteskum, hvite sjokoladestykker og friske bringebær.