Iced Whipped Matcha
VANSKELIGHET
Enkel
Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter
Under 30 minutter
MATLAGING
Under 30 minutter
Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
1-2
1-2
- Slett Legg til i kokebok
- DEL
- Slett Legg til i kokebok
- DEL
En kjølig og kremaktig vri på en kaféfavoritt – myk, pisket matcha servert med iskald melk i et krus. Den er lett, forfriskende og ser lekker ut. Ideell for nippe sakte eller som en oppkvikker på ettermiddagen.
HOVEDINGREDIENSER
- Melkeprodukter
Ingredienser
SLIK GJØR DU
Ingredienser
- ½ ss matchapulver
- 2 ss melis, siktet
- 120 ml kokosmelk, avkjølt (den faste massen øverst i boksen med kokosmelk)
- 500 ml kokosmelk, avkjølt
- Ristet, revet kokosnøtt til servering
-
SLIK GJØR DU
-
1Pisk den avkjølte kokoskremen i en middels stor bolle til den danner myke topper. Tilsett matchapulver og melis, og visp til alt er blandet.
-
2Fyll hvert krus med isbiter. Fordel den kalde kokosmelken i to krus, og topp det med pisket matcha. Dryss over ristet, revet kokos. Server umiddelbart.
Verktøy for perfeksjon
Flere av våre favorittoppskrifter
Finn alt fra klassiske retter, vakre kaker, og eksotiske spesialiteter
OPPSKRIFT
Suffle med hvit sjokolade
Bruk denne perfekt lette og luftige suffleen til å demonstrere de kulinariske ferdighetene dine. Det er den perfekte desserten når du vil imponere gjestene.
VI BRUKT
Stabelbar ramekin stentøy
OPPSKRIFT
Pepperkakekrydret crème brûlée med pepperkakestjerner
Deilig juledessert med masse krydder og vakre ingefærkjeks formet som stjerner.
VI BRUKT
Minigryte stentøy
OPPSKRIFT
Pot de crème med mørk sjokolade og rødvin
Kombiner mørk sjokolade og rødvin for å lage en luksuriøs og deilig pot de crème. For å oppnå en silkemyk tekstur må eggeplommene piskes sakte med varm kremfløte og stekes i ramekiner i et vannbad, hvor varmen fordeles forsiktig og jevnt. Denne dekadente desserten er den perfekte avslutningen på ditt neste middagsselskap. Pot de crème kan lages opptil to dager i forveien, så alt du trenger å gjøre etter middagen, er å toppe dem med pisket krem og nyte øyeblikket.
VI BRUKT
Minigryte stentøy
Hvit sjokolademousse med sitron og krystalliserte bær
VANSKELIGHET
Enkel
MATLAGING
Under 30 minutter
OPPSKRIFT
Hvit sjokolademousse med sitron og krystalliserte bær
Denne elegante desserten har en lekker hvit sjokolademousse tilført frisk sitron som omslutter en lekker kjerne av bær. Toppet med krystalliserte bær for en eksplosjon av farge og sødme.
VI BRUKT
Stabelbar ramekin stentøy