25001204802461
25001204802461
Rund gryte Classic støpejern
Rund gryte Classic støpejern
Rund gryte Classic støpejern
Rund gryte Classic støpejern
Rund gryte Classic støpejern
Rund gryte Classic støpejern
Rund gryte Classic støpejern
Rund gryte Classic støpejern
Rund gryte Classic støpejern
Rund gryte Classic støpejern
Rund gryte Classic støpejern
Rund gryte Classic støpejern
Rund gryte Classic støpejern
Rund gryte Classic støpejern

Pinch to zoom

Rund gryte Classic støpejern

2 889,00 kr.
inkl. mva
Rund gryte Classic støpejern
Rund gryte Classic støpejern
Rediger
2 889,00 kr.
inkl. mva
Cancel UTSOLGT
Vi vil varsle deg når varen er tilbake på lager
Mange takk
Vi vil varsle deg når varen er tilbake på lager
delivery

Gratis levering

ved kjøp over 799 kr.

calendar

30 dagers angrerett

pots

100 år med godt håndverk

Denne gryten er et ekte kjøkkenikon og laget i støpejern for å tilberede maten jevnt og skape unike smaker. Den er til god hjelp for å ta stekene, gryterettene og suppene dine til neste nivå, og du kan også bruke den til å bake et godt brød. Med fenolknotten kan du løfte lokket trygt og enkelt, og den er varmebestandig opptil 200 °C.
Funksjoner:
  • En ekte arbeidshest: Passer i ovn, på komfyr, induksjonstopp eller under grillelementene.

  • Mat som smaker fantastisk: Støpejernkonstruksjonen holder på varmen og sørger for jevn steking og bruning. I tillegg holder de deilige rettene dine seg varme på bordet lenger.

  • Stenger fuktigheten inne: Det tettsittende lokket bidrar til å holde på fuktigheten og bevare smaken - for perfekt tilberedt mat.

  • Ikke for varmt: Lag mat med en jevn, lav til middels temperatur for å ta best mulig vare på støpejernet ditt.

  • Høyeste kvalitet: Le Creusets produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

Materiale:

Emaljert støpejern

Produsert i:

Frankrike

Garanti:

Livstidsgaranti

SKU:

25001204802461

Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering
emperaturområde:

-23℃ til 200℃

Lagring:

Tåler frys

Før du bruker produktet:
  • Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

  • Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Matlaging:
  • Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.

  • Vi anbefaler at du bruker Le Creusets silikonredskaper eller varmebestandige redskaper i tre eller plast. Metallredskaper kan brukes med forsiktighet, men de bør ikke brukes hardt eller skrapes over kokeplaten fordi det kan gjøre skade

  • Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet.

  • Du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme – selv når du steker eller bruner. Varm produktet gradvis for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer, bør du senke innstillingen så snart den ønskede temperaturen er nådd.

  • Ikke gli produktet over kokeplater eller komfyrer med glasstopp. Dette kan forårsake skade på bunnen og glasset. I stedet må du alltid løfte gryten av og på eller over overflaten.

Rengjøring:
  • Vent til produktet er avkjølt før du starter rengjøringen.

  • Fjern eventuelle matrester fra bunnen og sidene av produktet. Hvis det er fastbrente matrester, fyller du produkter med varmt såpevann og lar det stå i 15-20 minutter før du vasker opp som vanlig.

  • Ikke bruk skuremidler eller veldig stive svamper eller børster på noen av overflatene.

  • Tørk grundig etter vask og oppbevar det på et tørt sted.

  • Selve gryten: Gryter med håndtak i støpejern eller fenol tåler oppvaskmaskin. Men gjentatte vask i maskinen kan føre til slitasje på emaljen.

  • Grytelokket: Lokk med knott i rustfritt stål eller fenol tåler oppvaskmaskin. Lokk med gull-, iriserende-, kobber- eller sort nikkel-knott bør håndvasket for å bevare finishen.

Ovnens grill
Ovnens grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kokeplate
Keramisk kokeplate
Gass
Gass
Induksjon
Induksjon
Rund gryte Classic støpejern
A B C D E
20
20 8.8 13.7 21.4 2.4
24
24 10.3 15.6 25.2 4.2
Merk:
  • A = Størrelse; B = Dybde; C = Høyde; D = Bredde; E = Kapasitet;
  • Alle størrelser er vist i cm, bortsett fra kapasitet, som er vist i liter.
Denne gryten er et ekte kjøkkenikon og laget i støpejern for å tilberede maten jevnt og skape unike smaker. Den er til god hjelp for å ta stekene, gryterettene og suppene dine til neste nivå, og du kan også bruke den til å bake et godt brød. Med fenolknotten kan du løfte lokket trygt og enkelt, og den er varmebestandig opptil 200 °C.
Funksjoner:
  • En ekte arbeidshest: Passer i ovn, på komfyr, induksjonstopp eller under grillelementene.

  • Mat som smaker fantastisk: Støpejernkonstruksjonen holder på varmen og sørger for jevn steking og bruning. I tillegg holder de deilige rettene dine seg varme på bordet lenger.

  • Stenger fuktigheten inne: Det tettsittende lokket bidrar til å holde på fuktigheten og bevare smaken - for perfekt tilberedt mat.

  • Ikke for varmt: Lag mat med en jevn, lav til middels temperatur for å ta best mulig vare på støpejernet ditt.

  • Høyeste kvalitet: Le Creusets produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

Materiale:

Emaljert støpejern

Produsert i:

Frankrike

Garanti:

Livstidsgaranti

SKU:

25001204802461

Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering
emperaturområde:

-23℃ til 200℃

Lagring:

Tåler frys

Før du bruker produktet:
  • Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

  • Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Matlaging:
  • Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.

  • Vi anbefaler at du bruker Le Creusets silikonredskaper eller varmebestandige redskaper i tre eller plast. Metallredskaper kan brukes med forsiktighet, men de bør ikke brukes hardt eller skrapes over kokeplaten fordi det kan gjøre skade

  • Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet.

  • Du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme – selv når du steker eller bruner. Varm produktet gradvis for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer, bør du senke innstillingen så snart den ønskede temperaturen er nådd.

  • Ikke gli produktet over kokeplater eller komfyrer med glasstopp. Dette kan forårsake skade på bunnen og glasset. I stedet må du alltid løfte gryten av og på eller over overflaten.

Rengjøring:
  • Vent til produktet er avkjølt før du starter rengjøringen.

  • Fjern eventuelle matrester fra bunnen og sidene av produktet. Hvis det er fastbrente matrester, fyller du produkter med varmt såpevann og lar det stå i 15-20 minutter før du vasker opp som vanlig.

  • Ikke bruk skuremidler eller veldig stive svamper eller børster på noen av overflatene.

  • Tørk grundig etter vask og oppbevar det på et tørt sted.

  • Selve gryten: Gryter med håndtak i støpejern eller fenol tåler oppvaskmaskin. Men gjentatte vask i maskinen kan føre til slitasje på emaljen.

  • Grytelokket: Lokk med knott i rustfritt stål eller fenol tåler oppvaskmaskin. Lokk med gull-, iriserende-, kobber- eller sort nikkel-knott bør håndvasket for å bevare finishen.

Ovnens grill
Ovnens grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kokeplate
Keramisk kokeplate
Gass
Gass
Induksjon
Induksjon
Rund gryte Classic støpejern
A B C D E
20
20 8.8 13.7 21.4 2.4
24
24 10.3 15.6 25.2 4.2
Merk:
  • A = Størrelse; B = Dybde; C = Høyde; D = Bredde; E = Kapasitet;
  • Alle størrelser er vist i cm, bortsett fra kapasitet, som er vist i liter.