41110180600460
41110180600460
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern

Pinch to zoom

Kun hos Le Creuset

Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern

2 659,00 kr.
inkl. mva
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Rediger
2 659,00 kr.
inkl. mva
delivery

Gratis levering

ved kjøp over 799 kr.

calendar

30 dagers angrerett

pots

100 år med godt håndverk

Ved japanske middagsbord er det vanlig å si «Gochisousama deshita!» etter hvert måltid. Det betyr «Takk for den deilige maten!» Cocotte Every er designet for å la deg mestre det grunnleggende innen japansk riskoking. Den betydelige dybden gir den nok kapasitet til å kunne brukes til forskjellige retter, slik at du kan lage mat fra hele verden. Den avrundede og kurvede bunnen, den dype hoveddelen og det kuppelformede lokket hjelper rettene dine til å nå nye smaksdybder ved å maksimere varmesikrulasjonen. Det unike designet har et indre lokk i stentøy som forhindrer at vannet koker over når du koker ris.
Funksjoner:
  • Holder seg kjølig: Den varmebestandige knotten (opptil 260 °C) er designet for å gi bedre grep, selv når du bruker grytevotter for å løfte lokket.

  • En ekte arbeidshest: Passer i ovn, på komfyr, induksjonstopp eller under grillelementene.

  • Mat som smaker fantastisk: Støpejernkonstruksjonen holder på varmen og sørger for jevn steking og bruning. I tillegg holder de deilige rettene dine seg varme på bordet lenger.

  • Stenger fuktigheten inne: Det tettsittende lokket bidrar til å holde på fuktigheten og bevare smaken - for perfekt tilberedt mat.

  • Toppen av alt: Lokket er utstyrt med et spesielt ventilasjonssystem som hindrer at det koker over.

  • Ikke for varmt: Lag mat med en jevn, lav til middels temperatur for å ta best mulig vare på støpejernet ditt.

  • Elegant enkelhet: Designet for å mestre riskoking og ta opp lite plass på kjøkkenet ditt.

  • Én for alle: Dette utrolig allsidige produktet er laget av støpejern og vil møte kravene til enhver kokk og nybegynner, for nesten alle slags retter.

  • Den unike formen til Cocotte Every gjør at kreasjonene dine når nye smaksdybder, om du lager suppe, pasta eller brød.

  • Eldes med stil: Den innvendige emaljen utvikler en naturlig patina som fungerer som en non-stick-overflate. Finishen har også gode egenskaper for å slippe maten uten at det kreves like mye krydder. Vask produktet kun med vann slik at patinaen kan utvikles.

  • Høyeste kvalitet: Le Creusets produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

Materiale:

Emaljert støpejern

Produsert i:

Frankrike

Garanti:

Livstidsgaranti

SKU:

41110180600460

Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering
emperaturområde:

-23℃ til 260℃

Lagring:

Tåler frys

Før du bruker produktet:
  • Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

  • Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Matlaging:
  • Beskytt deg – bruk grytevotter når du håndterer varme ting.

  • Vi anbefaler at du kun bruker Le Creusets silikonredskaper eller redskaper i tre eller varmebestandig plast. IKKE bruk kniver eller metallredskaper, de kan gi riper og merker i emaljeoverflaten.

  • Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet.

  • Du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme – selv når du steker eller bruner. Varm pannen gradvis for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer bør du senke innstillingen så snart den ønskede temperaturen er nådd.

  • Ikke gli produktet over kokeplater eller komfyrer med glasstopp. Dette kan forårsake skade på bunnen og glasset. I stedet må du alltid løfte gryten av og på eller over overflaten.

Rengjøring:
  • Vent til produktet er avkjølt før du starter rengjøringen.

  • Fjern eventuelle matrester fra bunnen og sidene av produktet. Hvis det er fastbrente matrester, fyller du produkter med varmt såpevann og lar det stå i 15-20 minutter før du vasker opp som vanlig.

  • Ikke bruk skuremidler eller veldig stive svamper eller børster på noen av overflatene.

  • Tørk grundig etter vask og oppbevar det på et tørt sted.

  • Selve gryten: Gryter med håndtak i støpejern eller fenol tåler oppvaskmaskin. Men gjentatte vask i maskinen kan føre til slitasje på emaljen.

  • Grytelokket: Lokk med knott i rustfritt stål eller fenol tåler oppvaskmaskin. Lokk med gull-, iriserende-, kobber- eller sort nikkel-knott bør håndvasket for å bevare finishen.

Ovnens grill
Ovnens grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kokeplate
Keramisk kokeplate
Gass
Gass
Induksjon
Induksjon
A B C D E
18
18 12.5 17.4 18.2 2
Merk:
  • A = Størrelse; B = Dybde; C = Høyde; D = Bredde; E = Kapasitet;
  • Alle størrelser er vist i cm, bortsett fra kapasitet, som er vist i liter.
Ved japanske middagsbord er det vanlig å si «Gochisousama deshita!» etter hvert måltid. Det betyr «Takk for den deilige maten!» Cocotte Every er designet for å la deg mestre det grunnleggende innen japansk riskoking. Den betydelige dybden gir den nok kapasitet til å kunne brukes til forskjellige retter, slik at du kan lage mat fra hele verden. Den avrundede og kurvede bunnen, den dype hoveddelen og det kuppelformede lokket hjelper rettene dine til å nå nye smaksdybder ved å maksimere varmesikrulasjonen. Det unike designet har et indre lokk i stentøy som forhindrer at vannet koker over når du koker ris.
Funksjoner:
  • Holder seg kjølig: Den varmebestandige knotten (opptil 260 °C) er designet for å gi bedre grep, selv når du bruker grytevotter for å løfte lokket.

  • En ekte arbeidshest: Passer i ovn, på komfyr, induksjonstopp eller under grillelementene.

  • Mat som smaker fantastisk: Støpejernkonstruksjonen holder på varmen og sørger for jevn steking og bruning. I tillegg holder de deilige rettene dine seg varme på bordet lenger.

  • Stenger fuktigheten inne: Det tettsittende lokket bidrar til å holde på fuktigheten og bevare smaken - for perfekt tilberedt mat.

  • Toppen av alt: Lokket er utstyrt med et spesielt ventilasjonssystem som hindrer at det koker over.

  • Ikke for varmt: Lag mat med en jevn, lav til middels temperatur for å ta best mulig vare på støpejernet ditt.

  • Elegant enkelhet: Designet for å mestre riskoking og ta opp lite plass på kjøkkenet ditt.

  • Én for alle: Dette utrolig allsidige produktet er laget av støpejern og vil møte kravene til enhver kokk og nybegynner, for nesten alle slags retter.

  • Den unike formen til Cocotte Every gjør at kreasjonene dine når nye smaksdybder, om du lager suppe, pasta eller brød.

  • Eldes med stil: Den innvendige emaljen utvikler en naturlig patina som fungerer som en non-stick-overflate. Finishen har også gode egenskaper for å slippe maten uten at det kreves like mye krydder. Vask produktet kun med vann slik at patinaen kan utvikles.

  • Høyeste kvalitet: Le Creusets produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

Materiale:

Emaljert støpejern

Produsert i:

Frankrike

Garanti:

Livstidsgaranti

SKU:

41110180600460

Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering
emperaturområde:

-23℃ til 260℃

Lagring:

Tåler frys

Før du bruker produktet:
  • Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

  • Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Matlaging:
  • Beskytt deg – bruk grytevotter når du håndterer varme ting.

  • Vi anbefaler at du kun bruker Le Creusets silikonredskaper eller redskaper i tre eller varmebestandig plast. IKKE bruk kniver eller metallredskaper, de kan gi riper og merker i emaljeoverflaten.

  • Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet.

  • Du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme – selv når du steker eller bruner. Varm pannen gradvis for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer bør du senke innstillingen så snart den ønskede temperaturen er nådd.

  • Ikke gli produktet over kokeplater eller komfyrer med glasstopp. Dette kan forårsake skade på bunnen og glasset. I stedet må du alltid løfte gryten av og på eller over overflaten.

Rengjøring:
  • Vent til produktet er avkjølt før du starter rengjøringen.

  • Fjern eventuelle matrester fra bunnen og sidene av produktet. Hvis det er fastbrente matrester, fyller du produkter med varmt såpevann og lar det stå i 15-20 minutter før du vasker opp som vanlig.

  • Ikke bruk skuremidler eller veldig stive svamper eller børster på noen av overflatene.

  • Tørk grundig etter vask og oppbevar det på et tørt sted.

  • Selve gryten: Gryter med håndtak i støpejern eller fenol tåler oppvaskmaskin. Men gjentatte vask i maskinen kan føre til slitasje på emaljen.

  • Grytelokket: Lokk med knott i rustfritt stål eller fenol tåler oppvaskmaskin. Lokk med gull-, iriserende-, kobber- eller sort nikkel-knott bør håndvasket for å bevare finishen.

Ovnens grill
Ovnens grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kokeplate
Keramisk kokeplate
Gass
Gass
Induksjon
Induksjon
A B C D E
18
18 12.5 17.4 18.2 2
Merk:
  • A = Størrelse; B = Dybde; C = Høyde; D = Bredde; E = Kapasitet;
  • Alle størrelser er vist i cm, bortsett fra kapasitet, som er vist i liter.
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern
Cocotte Every risgryte m/innsiden stentøyslokk støpejern