Zenias sommersalat

VANSKELIGHET
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
MATLAGING
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
1-2 1-2
Zenias sommersalat
En frisk og lekker sommersalat som gir deg en enkel og smakfull middag på under 30 minutter.
HOVEDINGREDIENSER
  • Kjøtt
TIL DENNE OPPSKRIFT ELSKER VI Å BRUKE
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • kornkråkebryst (eller annet valgfritt kjøtt)
  • asparges
  • purre
  • små tomater
  • aspargesbrokkoli
  • ferske erter
  • smør
  • smaksnøytral olje
  • salt og pepper
  • sitronsaft
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Start med å rense kjøttet. Varm pannen godt med olje.
  • 2
    Stek kjøttet. Jeg steker kornkråkebrystet i 1 minutt på hver side og lar det hvile i omtrent 10 minutter.
  • 3
    Knekk av endene på aspargesen. Del tomatene i to. Del purren.
  • 4
    Stek grønnsakene i smør, salt og pepper. De skal varmes, men fortsatt være litt sprø.
  • 5
    Skjær kjøttet i skiver, og topp det med ferske erter og sitronsaft.