Salatwraps med kylling i rød karri

VANSKELIGHET
Middels Middels
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
MATLAGING
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTALL PERSONER
2-4 2-4
Salatwraps med kylling i rød karri
Salatwraps er en frisk og kalorilett rett som er rask å lage. Vår oppskrift er med kylling i rød karri og massevis av grønnsaker som gir kroppen din en skikkelig innsprøytning av vitaminer.
HOVEDINGREDIENSER
  • Kjøtt
Ingredienser
SLIK GJØR DU

Ingredienser

  • 600 g kyllingbryst, skåret i spiseklare stykker
  • 1 ss solsikkeolje
  • 2 ss mild rød karripasta
  • 1 ss fersk ingefær, finrevet
  • 4 fedd hvitløk, finrevet
  • 1 paprika, skåret i tynne skiver
  • ½ ts sukker
  • 100 ml østers- eller hoisin-saus
  • 150 g fersk ananas, skåret i spiseklare terninger
  • 4 vårløk, skåret i tynne skiver
  • 50 g rødkål, skåret i tynne skiver
  • Salt og pepper
  • 5 basilikumblader, skåret i tynne strimler
  • ½ salathode, f.eks. isberg eller hjertesalat
  • SLIK GJØR DU

  • 1
    Hell oljen i en stor panne og varm den opp på høy varme. Brun kyllingbryststykkene til de har fått litt farge.
  • 2
    Tilsett rød karripasta, ingefær, hvitløk, paprika, sukker og brun i ytterligere 3 minutter.
  • 3
    Tilsett østers- eller hoisin-saus, ananasterninger, vårløk og rødkål og vend alt sammen. Sjekk at kyllingen er gjennomstekt, og smak til retten. Ta pannen av varmen, tilsett basilikum og la retten kjøle litt av.
  • 4
    Legg to salatblader oppå hverandre og form en skål der du legger i en skjefull kylling og grønnsaker. Rull den eventuelt til en vårrull hvis du opplever at fyllet faller ut.