SW1013
SW1013
Terrine w/ press Heritage stentøy
Terrine w/ press Heritage stentøy
Terrine w/ press Heritage stentøy

Pinch to zoom

Terrine w/ press Heritage stentøy

789,00 kr. - 1 129,00 kr.
inkl. mva
Terrine w/ press Heritage stentøy
Terrine w/ press Heritage stentøy
Rediger
789,00 kr. - 1 129,00 kr.
inkl. mva
delivery

Gratis levering

ved kjøp over 799 kr.

calendar

30 dagers angrerett

pots

100 år med godt håndverk

Posteiformer brukes tradisjonelt til å komprimere en blanding, for eksempel paté. Mens kjøttet kjøles ned stivner fettet, og bidrar til at terrinen holder formen. Denne stentøyformen kan brukes til dette, eller til å lage kjøttpudding, brød og kaker. Den er en del av vår Heritage-serie, som er inspirert av de opprinnelige designene fra 1931.
Funksjoner:
  • Ingen riper i lakken: Det glaserte stentøyet vårt er ripebestandig og lett å vaske.

  • Utmerket utforming: Stentøyet vårt er laget av spesialleire som sikrer jevn temperatur. Den er også eksepsjonelt sterk og bestandig.

  • Bruk varmt eller kaldt: Stentøyet vårt er varmebestandig fra -23 °C til +260 °C.

  • Høyeste kvalitet: Le Creusets produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

Materiale:

Stentøy

Garanti:

10 år

SKU:

SW1013

Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering
emperaturområde:

-23℃ til 260℃

Lagring:

Tåler frys

Pleie

Tåler oppvaskmaskin

Før du bruker produktet:
  • Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

  • Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Matlaging:
  • Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.

  • Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 6,5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet.

  • Ikke sett et frossent fat direkte i en forhåndsvarmet ovn. I stedet bør du sette det i en kald ovn, angi temperaturen og la dem varmes opp sammen. Før du spiser maten må du passe på at den er gjennomvarm. Ikke forvarm ovnen til mer enn 205 °C (dvs. 400 °F) hvis du skal varme et fat som har romtemperatur. Vil du helle væske i et fat i ovnen? Ta det ut av ovnen og la det kjøles ned i noen minutter først.

Rengjøring:
  • Vent til produktet er kjølt ned før du vasker det.

  • Tørk bort eventuelle rester fra basen og sidene. Hvis mat sitter fast, bør du fylle produktet med varmt såpevann og la det stå i bløt i 15 til 20 minutter før du vasker som vanlig.

  • Vask og tørk for hånd. Eller sett stentøyet i oppvaskmaskinen for en full syklus.

Ovnens grill
Ovnens grill
Mikroovn
Mikroovn
Ovn
Ovn
Posteiformer brukes tradisjonelt til å komprimere en blanding, for eksempel paté. Mens kjøttet kjøles ned stivner fettet, og bidrar til at terrinen holder formen. Denne stentøyformen kan brukes til dette, eller til å lage kjøttpudding, brød og kaker. Den er en del av vår Heritage-serie, som er inspirert av de opprinnelige designene fra 1931.
Funksjoner:
  • Ingen riper i lakken: Det glaserte stentøyet vårt er ripebestandig og lett å vaske.

  • Utmerket utforming: Stentøyet vårt er laget av spesialleire som sikrer jevn temperatur. Den er også eksepsjonelt sterk og bestandig.

  • Bruk varmt eller kaldt: Stentøyet vårt er varmebestandig fra -23 °C til +260 °C.

  • Høyeste kvalitet: Le Creusets produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

Materiale:

Stentøy

Garanti:

10 år

SKU:

SW1013

Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering
emperaturområde:

-23℃ til 260℃

Lagring:

Tåler frys

Pleie

Tåler oppvaskmaskin

Før du bruker produktet:
  • Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

  • Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Matlaging:
  • Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting.

  • Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 6,5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet.

  • Ikke sett et frossent fat direkte i en forhåndsvarmet ovn. I stedet bør du sette det i en kald ovn, angi temperaturen og la dem varmes opp sammen. Før du spiser maten må du passe på at den er gjennomvarm. Ikke forvarm ovnen til mer enn 205 °C (dvs. 400 °F) hvis du skal varme et fat som har romtemperatur. Vil du helle væske i et fat i ovnen? Ta det ut av ovnen og la det kjøles ned i noen minutter først.

Rengjøring:
  • Vent til produktet er kjølt ned før du vasker det.

  • Tørk bort eventuelle rester fra basen og sidene. Hvis mat sitter fast, bør du fylle produktet med varmt såpevann og la det stå i bløt i 15 til 20 minutter før du vasker som vanlig.

  • Vask og tørk for hånd. Eller sett stentøyet i oppvaskmaskinen for en full syklus.

Ovnens grill
Ovnens grill
Mikroovn
Mikroovn
Ovn
Ovn