SS54800
SS54800
Stekepannesett m/ Non-Stick belegg Signature rustfritt stål
Stekepannesett m/ Non-Stick belegg Signature rustfritt stål
Stekepannesett m/ Non-Stick belegg Signature rustfritt stål
Stekepannesett m/ Non-Stick belegg Signature rustfritt stål
Stekepannesett m/ Non-Stick belegg Signature rustfritt stål
Stekepannesett m/ Non-Stick belegg Signature rustfritt stål

Pinch to zoom

Summer Sale

Stekepannesett m/ Non-Stick belegg Signature rustfritt stål

4 139,00 kr. 2 879,00 kr.
inkl. mva
-30%
Summer Sale

Gjelder fra 01.07.25 til og med 31.07.25. Kan ikke kombineres med andre tilbud, gratis gave ved kjøp eller rabattkoder. Betingelser og vilkår gjelder. Les mer her.

Stekepannesett m/ Non-Stick belegg Signature rustfritt stål
Stekepannesett m/ Non-Stick belegg Signature rustfritt stål
Rediger
4 139,00 kr. 2 879,00 kr.
inkl. mva
-30%
delivery

Gratis levering

ved kjøp over 799 kr.

calendar

30 dagers angrerett

pots

100 år med godt håndverk

Dette paret av Signature-stekepanner i rustfritt stål (20 cm og 26 cm) er non-stick og hjelper deg lage alle slags deilige retter og minneverdige måltider. Takket være flerlagskonstruksjonen og det høytytende non-stick-belegget er de ideelle for å lage sunn mat. Pannene slipper maten enkelt, så du trenger nesten ikke bruke fett.
Funksjoner:
  • Høyeste kvalitet: Våre produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

  • Velg din koketopp: Våre Signature-kokekar i rustfritt stål er egnet for alle koketopper og vanlig bruk i ovner, og er trygge opptil 260 °C. Ikke egnet for mikrobølgeovner.

Materiale:

Rustfritt stål

Produsert i:

Portugal

Garanti:

Livstidsgaranti

SKU:

96609900000000

Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering
Lagring:

Tåler frys

Pleie

Tåler oppvaskmaskin

Før du bruker produktet:
  • Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

  • Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

  • Bruk nok grønnsaks- eller maisolje til å dekke bunnen av pannen når du steker i den første gang. Varm opp oljen forsiktig, og rist produktet slik at de indre sideveggene også dekkes av oljen. Fjern det fra varmen, la det kjøle seg ned, og tørk med tørkerull.

Matlaging:
  • Husk: bruk alltid grytekluter når du håndterer noe varmt.

  • Bruk produktet på den kokeplaten som er mest mulig lik størrelsen. Da tilberedes maten jevnt, og det begrenser risikoen for å skade håndtak og sider. Dette er spesielt viktig på induksjonsplater: Bruker du en plate med feil størrelse, er det en risiko for at komfyren ikke "gjenkjenner" produktet.

  • Ved matlaging på induksjonskomfyr bør du unngå å bruke "boost"-funksjonen, da den kun skal brukes til rask oppvarming av store mengder vann.

  • Dra aldri produktet over en komfyr med glassoverflate. Det kan skade både bunnen av produktet og komfyren. Løft produktet av og på kokeplaten eller blusset.

  • Hvis du bruker salt, ikke strø det direkte på en overflate av rustfritt stål. For å unngå skade tilsetter du det til varm væske eller mat.

  • Hvis den er varm, skal den plasseres på en varmebestandig overflate.

  • Når produktet brukes under grillfunksjonen i ovnen, må du alltid sørge for at avstanden er minst 5 cm mellom varmekilden og toppen av produktet.

  • For å beskytte og forhindre skade på overflaten, må den kun brukes ved lav eller middels varme. Bruk aldri dette produktet på høy varme.

Rengjøring:
  • Vent til produktet er avkjølt før du starter rengjøringen.

  • Fjern eventuelle matrester fra bunnen og sidene av produktet. Hvis det er fastbrente matrester, fyller du produkter med varmt såpevann og lar det stå i 15-20 minutter før du vasker opp som vanlig.

  • For å forlenge levetiden til non-stick-overflaten og sikre varig ytelse, anbefaler vi håndvask i varmt såpevann. Bruk av oppvaskmaskinen i lengre perioder kan skade non-stick-overflaten.

Keramisk kokeplate
Keramisk kokeplate
Elektrisk
Elektrisk
Gass
Gass
Ovnens grill
Ovnens grill
Induksjon
Induksjon
Ovn
Ovn
Dette paret av Signature-stekepanner i rustfritt stål (20 cm og 26 cm) er non-stick og hjelper deg lage alle slags deilige retter og minneverdige måltider. Takket være flerlagskonstruksjonen og det høytytende non-stick-belegget er de ideelle for å lage sunn mat. Pannene slipper maten enkelt, så du trenger nesten ikke bruke fett.
Funksjoner:
  • Høyeste kvalitet: Våre produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

  • Velg din koketopp: Våre Signature-kokekar i rustfritt stål er egnet for alle koketopper og vanlig bruk i ovner, og er trygge opptil 260 °C. Ikke egnet for mikrobølgeovner.

Materiale:

Rustfritt stål

Produsert i:

Portugal

Garanti:

Livstidsgaranti

SKU:

96609900000000

Standard levering: 99 kr. - 2-6 virkedager levering
Lagring:

Tåler frys

Pleie

Tåler oppvaskmaskin

Før du bruker produktet:
  • Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.)

  • Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

  • Bruk nok grønnsaks- eller maisolje til å dekke bunnen av pannen når du steker i den første gang. Varm opp oljen forsiktig, og rist produktet slik at de indre sideveggene også dekkes av oljen. Fjern det fra varmen, la det kjøle seg ned, og tørk med tørkerull.

Matlaging:
  • Husk: bruk alltid grytekluter når du håndterer noe varmt.

  • Bruk produktet på den kokeplaten som er mest mulig lik størrelsen. Da tilberedes maten jevnt, og det begrenser risikoen for å skade håndtak og sider. Dette er spesielt viktig på induksjonsplater: Bruker du en plate med feil størrelse, er det en risiko for at komfyren ikke "gjenkjenner" produktet.

  • Ved matlaging på induksjonskomfyr bør du unngå å bruke "boost"-funksjonen, da den kun skal brukes til rask oppvarming av store mengder vann.

  • Dra aldri produktet over en komfyr med glassoverflate. Det kan skade både bunnen av produktet og komfyren. Løft produktet av og på kokeplaten eller blusset.

  • Hvis du bruker salt, ikke strø det direkte på en overflate av rustfritt stål. For å unngå skade tilsetter du det til varm væske eller mat.

  • Hvis den er varm, skal den plasseres på en varmebestandig overflate.

  • Når produktet brukes under grillfunksjonen i ovnen, må du alltid sørge for at avstanden er minst 5 cm mellom varmekilden og toppen av produktet.

  • For å beskytte og forhindre skade på overflaten, må den kun brukes ved lav eller middels varme. Bruk aldri dette produktet på høy varme.

Rengjøring:
  • Vent til produktet er avkjølt før du starter rengjøringen.

  • Fjern eventuelle matrester fra bunnen og sidene av produktet. Hvis det er fastbrente matrester, fyller du produkter med varmt såpevann og lar det stå i 15-20 minutter før du vasker opp som vanlig.

  • For å forlenge levetiden til non-stick-overflaten og sikre varig ytelse, anbefaler vi håndvask i varmt såpevann. Bruk av oppvaskmaskinen i lengre perioder kan skade non-stick-overflaten.

Keramisk kokeplate
Keramisk kokeplate
Elektrisk
Elektrisk
Gass
Gass
Ovnens grill
Ovnens grill
Induksjon
Induksjon
Ovn
Ovn